Fiskobirlik Kavşağına Sinyalizasyon Yapılacak

Fiskobirlik Kavşağına Sinyalizasyon Yapılacak

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yakın çalışma ekibi ile birlikte günün belli saatlerinde trafik sıkışıklığı yaşanan Fiskobirlik Kavşağında incelemelerde bulundu.

Düzce Belediyesi şehir merkezinde vatandaşların talep ve şikayet ettiği konulara en hızlı şekilde müdahale etmeye devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün ?vatandaşın memnuniyeti en önemli kriterdir. Önce ihtiyaçlar karşılanacak, şikayetler giderilecek' anlayışı ile belirlediği çalışma prensibi çerçevesinde keşif ve tespit işlemleri de sürdürülüyor.

Başkan Dr. Faruk Özlü ve Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer'in incelemede bulunduğu TEM Otoyol bağlantısı ile Fevzi Çakmak Mahallesi-Şehir Merkezi ve Kervan köprülü kavşağını birbirine bağlayan Fiskobirlik kavşağında ortaya çıkan trafik yoğunluğuna acil çözüm bulunması konusunda çalışmalar başladı. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Özlü tespit noktasında vatandaşların da taleplerini göz önünde bulundurulduğunu belirtti ve şöyle konuştu: "Uzun süredir bu noktada ortaya çıkan araç trafiği yoğunluğu ve özellikle Cumartesi günleri Azmimilli mahallesinde kurulan halk pazarına ulaşım konusunda yayaların şikayetlerini inceliyor ve çözüm önerilerini değerlendiriyorduk. Artık bu noktada çalışmalarımıza başlıyoruz. TEM Otoyol bağlantısı üzerinde yayaların ulaşımının kolay sağlanması için sinyalizasyon sistemi kurmaya karar verdik. Bu noktada hem araçların hız kontrolü sağlanacak hem de yayaların karşıdan karşıya geçmesi kolaylaşacak. Aynı zamanda ileride Fiskobirlik kavşağı üzerinde günün sabah ve akşam saatlerinde aşırı bir yoğunluk olduğunu tespit ettik. Buraya da ilerleyen zamanlarda bir viyadük geçişi planlıyoruz. Elbette bu biraz zaman isteyen bir proje ancak yapacağımız sinyalizasyon sistemi bu kavşakta da önemli ölçüde rahatlama sağlayacak."

İncelemeler sonunda bölgede yapılacak çalışmalar ve alt yapı sisteminin oluşturulması ile uygulama en kısa sürede hayata geçirilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.08.2019
12:46

Işık koyunca açıklma; 65. hükümet bakanı sorunu çözdü

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,88
daha gözel oldi
8.08.2019
14:36

BİR CACIK OLMAZ......VİZYON SIFIR DİYORUM ABİ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,14
NECMETTİN TERAZİ
8.08.2019
14:35

DÖN BABA DÖNELİM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,92
VİZYON SIFIR
7.08.2019
17:05

O kavşakta ışıkların çalışması daha büyük sıkışıklığa neden oluyor çözüm bu değil ayrıca acilen bu kavşağa tadilat yapılmalı yolu çok bozuk

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,76
Halil
6.08.2019
18:13

60 gündür kervan yaya üst geçidindeki asansörler bozuk. Yaşlı, hasta ve çocuklu bayanlar hergün kulaklarınızı çınlatıyorlar. Sizde hala takılmışsınız 65.hükümet bakanlığına..... Bakanlığı bırakında Düzce'ye başkan olun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,11
Şeref
6.08.2019
18:11

Başkan boş işlerle ugrasmayı bırakın lütfen!!! oraya acil olarak dalçık yada üst geçit yapılması gerekli..gerisi fayda saglamaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,36
Emre koç


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.