Lösev'den Dider'e Teşekkür

Lösev'den Dider'e Teşekkür

Lösev'den Dider'e Teşekkür

Delta Alfa Fabrikası bünyesinde kurulan Düzce İşçileri Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir LÖSEV’e bağışlandı. Bağış sonrası LÖSEV’den derneğe teşekkür yazısı iletildi.

 

Düzce İşçileri Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu kermesten elde edilen gelir  LÖSEV’e ulaştırıldı. Lösemili Çocuklar Derneği (LÖSEV) kendilerine sağlanan destekten dolayı Düzce İşçileri Dayanışma Derneği’ne teşekkür etti.

Yazıda LÖSEV’in faaliyet alanına ilişkin detaylara yer verilerek “LÖSEV olarak Vakfımıza kayıtlı ve sayıları her gün artan otuz beş binden fazla lösemili çocuk ve kanserli yetişkin hastaya tüm yıl boyunca hem gıda, giysi, ilaç gibi destekleri evlerine kadar götürüyor, hem de maddi, sosyal, psikolojik desteklerimizi iletiyoruz” denildi. 

Bağışlar ile binlerce hastanın ücretsiz tedavi olma imkanı bulduğu belirtilerek “Bugün on binlerce hastamıza yardımlarımızı ulaştırmak siz duyarlı hayırseverlerimizin güven ve destekleri ile mümkün olmuştur. Bağışlarınızla binlerce hastamız ücretsiz tedavi olmakta, lösemili ve kanserli çocuklar okullarımızda eğitimlerine devam etmektedir. Bu sayede, tedavi başarımızın %92’nin üzerinde olduğunu paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Şundan emin olabilirsiniz ki bağışlarınız hem yerini bulmakta hem de hayat vermektedir. Her yıl artan kanser canavarıyla mücadelede daha çok hastamıza derman olabilmek için desteklerinize güveniyoruz. Lösemi ve kanser hastalarını bu zorlu mücadelede yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürlerimizle” şeklinde açıklama yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.