Sokak Hayvanları İçin Toplandılar

Sokak Hayvanları İçin Toplandılar

Sokak Hayvanları İçin Toplandılar

65. Hükümet Bilim, Sanayi Ve teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Başkanlığında, Düzce Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya,  Başkan Yardımcıları Cengiz Tuncer, Hüdaver Gösterişli,   Düzce Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Dursun Altıntaş,  Hayvanları Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ülviye Dikmen katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,” Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Düzce’de Sokak hayvanları sorununu tüm kesimleri memnun edecek şekilde çözmek için gayret ediyoruz. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kısırlaştırma faaliyetlerimiz iki veteriner hekimimiz tarafından düzenli olarak yapılarak aynı zamanda hayvanların aşılama, kuduz taraması, rutin sağlık işlemlerini de kontrol halinde tutuyor.” Dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.08.2019
16:28

İşçilerin maaşlarınada bir çözüm arayın hatta aramayın bulun. Sabırlar taşmaya basladi. Partiyi bitiren hareketler bunlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,16
Akp?


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.