Çıkan Tablo Adeta Şoke Etti

Çıkan Tablo Adeta Şoke Etti

Çıkan Tablo Adeta Şoke Etti

Siyanür can almaya devam ediyor. Türkiye'de iki hafta içinde meydana gelen 3'üncü siyanürle toplu ölüm vakası meydana geldi. Google arama trendlerinde de "Siyanür" aramalarının vahim yüzünü gösterdi. Peki Türkiye siyanür ile ilgili ne aradı?

Siyanür Türkiye'de can almaya devam ederken Google Arama Trend sonuçları vatandaşların siyanür ilgili en çok merak edip Google.com.tr'de yapmış olduğu arama sonuçlarını ortaya çıkardı.

Çıkan tablo ise adeta şoke etti. "Siyanür nereden alınır, siyanür satın al, siyanür fiyat" gibi birçok farklı aramalar acı gerçeği ortaya çıkarmış oldu.

İşte Türkiye'nin en çok merak ettiği aramalar...

 

Siyanür Araması Son 24 Saat

Türkiye'de son 24 saatte Google trend verilerine göre en çok dikkat çeken aramalar; "siyanür nereden alınır, siyanür nasıl öldürür, siyanür al" oldu.

Siyanür Araması Son 4 Saat

Siyanür aramalarında en çok trend olan ve dikkat çeken kelimeler; "siyanür fiyat, siyanür fiyatı, siyanür nerelerde kullanılır" oldu. (Güncelleme saat 10.30 verilerine göre)

 

Siyanürü En Çok Aratan Bölgeler

Google trend yoğunluk haritası, kullanıcıların arama hacmini merak ettiği kelimeleri https://trends.google.com.tr/ adresinden arama yaparak ve zaman filtresine göre bölgesel olarak sonuç gösteren bir sistemdir. Arama hacminin yoğun olduğu bölgeler koyu renkte gösterilmektedir.

Siyanürü En Çok Aratan Şehirler

 Siyanürü en çok aratan iller son 4 saat verilerine göre ilk 5 sıra; "Şırnak, İstanbul, Siirt, Hakkari ve Kırklareli" olarak belirlendi. (Güncelleme saat 10.30 verilerine göre)

Siyanür Aramasına Saat 10.00'dan Sonra İlgi Arttı

Siyanür aramaları bugün saat 10.00'dan sonra Google Trends verilerine göre büyük artış gösterdi. Şu saatlerde arama yoğunluğunun hala devam ettiği görülmekte.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.