Danışmanlar hep ofsaytta

Danışmanlar hep ofsaytta

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanlarından olan Ufuk Yılmaz’ın işlettiği kafeteryada yaşanan sorunların bir benzeri yine danışmanlar arasında yer alan Beyin Cerrahı Cengiz Tuncer ve eşi Sibel Tuncer’in işlettiği kafede ortaya çıktı. Ayrıca yabancı isim uygulaması da vatandaşların dikkatinden kaçmadı. 


Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün danışmanlığını yapan isimlerin aynı zamanda ticaretle uğraşıyor olması Özlü’yü zora sokacak gibi görünüyor. İlk olarak İstanbul Caddesi üzerinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde gündeme gelen danışman Ufuk Yılmaz’ın işlettiği kafeteryada ortaya çıkan sorunun bir benzeri Kalıcı Konutlar Bağlantı yolundan bulunan ve yine danışmanlar arasına yer alan Beyin Cerrahı Cengiz Tuncer’in işlettiği kafeteryada da ortaya çıktı. 


Düzceli vatandaşlar Ufuk Yılmaz’ın kafeteryasıyla ilgili çıkan haberlerin ardından Cengiz Tuncer’in işlettiği Case Cake isimli kafeteryanın da çıkma paylarının kaldırıma kadar dayandığını ihbar ettiler. Hatta vatandaşlar ruhsatın eski bir belediye başkanı deyimiyle "Ramazan Kafasyla" mı verildiği ni de sorguladılar.


Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerli ve milli isimler konusuna da aykırı hareket eden Tuncer’in AK Parti’ye ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya yakın olmasına rağmen yabancı isim kullanıyor olması da dikkatlerden kaçmadı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.05.2019
13:51

Adalet ve faruk hiç alakası yok ilerleyen zamanlarda düzce görecek arsızlığı yolsuzluğu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,43
Günaydın
14.05.2019
13:47

Daha neler göreceksiniz.mehmedide durumuda çok ararsınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,91
Günaydın
13.05.2019
21:17

Eğer Faruk özlü adil olacak Düzceyi adaletle yönetecekse Ne kadar sundurma varsa kaldırmalı Cahiti kaldır Muratı kaldır Cengiz dursun Cemal dursun Mustafa dursun Atilla dursun Barış dursun olmaz Adaletse eğer Herkesin verilen kararlara uyması gerekir 50 m2 dükkanlarını sundurarak 300 m2 yapılması adil değil

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,87
adalet
13.05.2019
13:37

meclis üyesi!cihat inanda'hisar kafe' denen yeri arkaya doğru kaçak olarak büyüttü.belediye personeli geceleri nargile içiyor.kapalı alan olmasına rağmen duman altı oluyor.zabıta görmüyor mu?bunu da haber yapın lütfen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,62
can


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.