Düzce’nin Örnek Bulvarı Ancak İsmi Yok

Düzce’nin Örnek Bulvarı Ancak İsmi Yok

Düzce şehir merkezinde yaşanan park yeri sıkıntısının yanı sıra bulvarlarında dar oluşu sık sık gündeme gelirken Yeni yapılarak trafiğe açılan bulvar, örnek bulvarlar arasında ancak bulvarın henüz ismi olmaması ise hem yol, hem de adres tariflerinde büyük sıkıntıların oluşmasına neden oluyor.

 

Düzce şehir merkezinde yaşanan trafik keşmekeşi, yolların özellikle de bulvarların darlığı nedeniyle trafik keşmekeşinin yaşandığı şehir merkezi’nde Düzceliler isyan etme noktasına geliyor. Ancak yeni açılan yollardaki hem genişlik hemde park sorunu yaşanmaması örnek bulvaları da ortaya çıkartıyor.

Bu örnek bulvarlar arasında gösterilen yollardan bir tanesi de Rasim Betir Paşa Bulvarı’nın devamı olan ve Nezihi Tütüncüoğlu Bulvarı’nda biten Yeni açılan bulvar. Bu bulvar’da trafik sorunu yaşanmıyor ve park sorunu da yok. Bulvar bu haliyle de Düzce’nin trafikte nefes alınan yollarından bir tanesi olarak göz önüne çıkıyor. Ancak İsmi Yok.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.05.2019
15:37

Arnavut adil bulvarı olabilir..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,67
Camkoylü
10.05.2019
12:27

FARUK ÖZLÜNÜN DÜZCEYE HİZMETLERİ OLSUN, ONUN ADANA DA BİRGÜN VERİRLER ELBET AMA ŞİMDİ DEĞİL

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,01
DAHA ERKEN
10.05.2019
12:16

tam zamanında oldu bu haber, o isin Alparslan Türkeş olmalı, Düzceye hizmet etmeyen ama ismi verilen çok kişi varken ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI olması kadar doğal bir şey yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,59
ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI
10.05.2019
09:55

FARUK ÖZLÜ BULVARI OLSUN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,54
ANLAYANA


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.