D-100 karayolunda otomobil takla attı

D-100 karayolunda otomobil takla attı

D-100 Karayolu Kapıcı sapağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, önün de seyir halinde olan kamyonete çarparak takla attı. Kamyonet çarpmanın etkisi ile bir işyerinin önündeki forklite çarparak bahçeye uçtu. Kazada 3 kişi hafif yaralandı. 


Kaza D-100 Karayolu Kapıcı sapağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Sakarya istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önünde seyir halinde bulunan kamyonete çarparak takla attı. Kamyonet ise çarpmanın etkisi ile yol kenarında bulunan bir işyerinin önünde forklite çarparak bahçeye uçtu. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen emniyet ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler araçlarda bulunan yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza nedeni ile trafik tek şeritten sağlandı. Aracın kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.