Başkan Özlü Düzcelilere Evinden Seslendi

Başkan Özlü Düzcelilere Evinden Seslendi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kendi evinden Düzcelilere seslendi. Özlü, “Sokağa çıkmayalım. Kitap okuyup belgesel izleyelim” çağrısında bulundu. 


  Korona virüs tedbirleri kapsamında birçok tedbir ülke genelinde alınıyor. Düzce’de de tüm noktalarda İl Pandemi Kurulu ve Düzce Belediyesi tarafından tedbirler alınırken, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de evinden vatandaşlara seslendi.  
  Başkan Özlü yaptığı çağrıda “Sevgili Düzceli kardeşlerim Korona virüs denilen bir mikrop yüzünden zor günler yaşıyoruz. Devletimiz bu konuda her türlü tedbiri aldı. Bizlerde devletimize yardımcı olalım. Bu süreçte sokağa çıkmayalım. Evde kalalım. Kitap okuyalım. Dergi okuyalım, makale okuyalım. Belgesel ve film izleyelim. Ama lütfen evde kalalım” ifadelerinde bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.04.2020
20:27

Başkan yoksullara bakin yoksulları ihmal etmeyin nerde sizde ümerin nadaleti

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,63
Muhamet
30.03.2020
16:42

Anlat anlat bay faruk özlü heycanlı oluyor tabi sizler alismisiniz evde oturup maaşları cebe indirmeye nasılsa hesap soran yok haramınız helalinizden çok olduğu için mevlam sizi hesab sormak için ahireti bekliyor çünkü bu milletin hakkını verebilmeniz için sen idari makamda değilmişim ne işin var evde bu kötü zamanlarda millete hizmet etmiyecek sen ne zaman hizmet etcen ama senin derdin hizmet deyilki haram para yemek içmek çık halkın içine inde derdini dinle çare bul evden beri oturupta akıl verme

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,72
Ercan bayrak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.