Yeni Bağlantı Yolu Onarılıyor

Yeni Bağlantı Yolu Onarılıyor

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kalıcı Konutlar Bağlantı yolunda geçtiğimiz kış aylarında bozuk olan kısımlarına parke döşenerek yama yapılan yolun bozuk kısımlarına asfalt uygulaması yaptı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehir merkezinin belli noktalarında oluşan çökme ve çukurlara uygulanan geçici parke taş uygulamaları üzerinde çalışma başlattı. Kalıcı Konutlar Bağlantı yolu üzerinde başlatılan çalışmalar kapsamında parke taşlarını söken ekipler trafik akışı üzerinde güvenlik önlemleri alarak çökme meydana gelen şerit üzerinde asfalt uygulaması yaptı.

Daha önce yapılan çalışmanın geçici olarak kullanıldığını hatırlatan Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı açıklamada "Şehir merkezimizin muhtelif noktalarında meydana gelen kot fakları, çukur ve çökmelere karşı geçtiğimiz dönemde parke taş uygulamaları ile olası kaza risklerini önlemeye çalıştık. Asfalt hammadde ve ihtiyaçlarımızın karşılanması ile vakit kaybetmeden parke taş döşenen noktalarda asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Kısa süreli aksamalar ve çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz" denildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.11.2019
19:35

KUZEY çevre yolunda sallar yahyalar ve o güzergâhtaki köylere mahallere yol ayrımlarına köylerin ve mahallerinin tabakalarını asın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,03
Sanal Dedektif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.