Biz Büyük Bir Aileyiz

Biz Büyük Bir Aileyiz

Biz Büyük Bir Aileyiz

Düzce’de yaptığı yardımlarla birçok kişi ve ailenin umudu olan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği özel eğitim kurumlarının da en büyük destekçilerinden olmaya devam ediyor. Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi de derneğin okullarına yaptığı yardımları karşılıksız bırakmadı. Eğitim Merkezinde eğitim gören özel çocuklar okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yıldızı ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Düzce’de ihtiyacı olan ailelerden engelli çocuklara, eğitim kurumlarından Düzce’ye gelmiş yabancılara kadar yardıma muhtaçların ilk çaldığı kapı olan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, özellikle özel eğitim veren okul ve merkezlerin en destekleyeni olmaya devam ediyor.

Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Eğitim Anaokulu, Özel Eğitim Meslek Okulu gibi engelli çocukların hayatlarını idame ettirebilecekleri eğitimleri veren okullara sınırsız destek veren, okulların hemen hemen bütün ihtiyaçlarında yanlarında olan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneğinin yardımlarını karşılıksız bırakmayan Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Dernek Başkanı İsmail Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete okul müdürü Dilek Döner Kar,okul öğretmenleri ve özel öğrenciler ile Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen’de hazır bulundu.

Özel öğrenciler, İsmail Yıldız’a okullarına yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür plaketi verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.