Dünyanın En Büyük Turizm Fuarlarından Birinde Düzce Yer Almayacak

Dünyanın En Büyük Turizm Fuarlarından Birinde Düzce Yer Almayacak

İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 24. EMITT Fuarına Düzce bu sene katılmayacak. Nedeni ise söz konusu fuar etkinliklerinin Düzce'nin turizmine beklenen katkıyı sağlamadığı olarak gösterildi. Birçok doğal güzelliğini turizme açması beklenen Düzce’nin böyle geniş kapsamlı bir fuara katılmaması dikkat çekti.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 30 Ocak-2 Şubat 2020'de dünya turizm profesyonelleri ve tatil tüketicilerini 24’üncü kez ağırlayacak.

Şelaleleri, yaylaları, gölleri ve daha birçok alanıyla turizm şehri olma özelliklerini barından Düzce, kendini tanıtmak adına büyük bir fırsat yakalayacağı ve Dünyanın en büyük fuarları arasında yer EMITT Turizm Fuarına katılmama kararı aldı.

Düzce Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi’nin ortak aldığı karar doğrultusunda söz konusu fuar etkinliklerinin Düzce'nin turizmine beklenen katkıyı sağlamaması nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi.

Valilik, Belediye ve diğer kurumlar, ADVENTURE TURKEY isimli macera turizmine ve sporlarına yönelik fuara katılacak. Macera turizmi fuar etkinliği Şubat ayında yapılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.