Irkçı Vekile Düzce’den Tepki Yağdı

Irkçı Vekile Düzce’den Tepki Yağdı

Brüksel’de düzenlenen AP Genel Kurulu’nda ırkçı Yunan vekil Loannis Lagos, kürsüde Türk bayrağını yırttı. Lagos yaptığı terbiyesizlik büyük tepki çekerken, Vekil Lagos’a Düzce’den tepkiler çığ gibi büyüyor.

Yunanistan'ın Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Loannis Lagos meclis kürsüsünde Türk bayrağını yırttı. Bunun üzerine Vekil Lagos’a Düzce’den tepki yağdı.

Düzce Belediyesi, Türk halkına yönelik yapılan hadsiz saldırı sonrası Belediye binasına dev Türk Bayrağı asarak Yunan Vekili kınadı.

Yapılan çirkin saldırı sonrası Kaynaşlı Belediyesi tarafından da belediye binasına dev Türk Bayrağı asılsı. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şanlı bayrağımıza uzanan elleri dün olduğu gibi bugünde kırarız. Yunan' ın kendini bilmez ırkçıları haddini bilsin. Bayrağımız her yerde dalgalanmaya devam edecek.Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı Bayrağımızı asmaya davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Düzce MHP İl Teşkilatı ise yapılan bu çirkin saldırı sonrası il başkanlığı binasına dev Türk Bayrağı asarak Yunan Vekilin Türkiye’ye karşı gerçekleştirdiği hadsiz davranışı kınadı.

Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise sosyal medya hesabı üzerinden Türk Bayrağı ile çekilen fotoğraf paylaştı. “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır” sözlerine paylaşımda yer veren Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri çirkin saldırıyı kınadı.

Düzce’nin Yığılca İlçesinden Kerem Yılmaz isimli vatandaş ise sosyal medya hesabı üzerinden Türk Bayrağı ile çektiği videoyu paylaşarak, “Yunanistan’ın şımarık çocuğunu gelsin bu video. Biz bu bayrağın altında kan da veririz de dökeriz de.” ifadeleri sonrasında Yunan Bayrağı’nı yırttı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.