Türkiye’de Bir İlke İmza Atılıyor

Türkiye’de Bir İlke İmza Atılıyor

İhtisaslaşma süreci kapsamında 30’un üzerinde ürün geliştiren Düzce Üniversitesi Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Düzce Üniversitesi kendi adına tescilli olan markalarını Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın da katılacağı tören ile lisanslaştıracak. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Akademi-Kamu-Sanayi üçgenindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz dönemlerde, Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ile iş birliği anlaşmaları imzalayan ve ortak projeler üreten MÜSİAD, bu strateji doğrultusunda son olarak Düzce Üniversitesi ile iş birliğine gitti.

Sağlık ve çevre alanlarında ihtisas üniversitesi seçilen ve katma değerli çalışmalarıyla bölgesel kalkınmaya önemli katkılar sunan Düzce Üniversitesi, ihtisaslaşma süreci kapsamında 30’un üzerinde ürün geliştirdi. Bu ürünlerin satışı için; “DUlife” çatı markası altında kozmetik ürünlerin markası “Melenis”, bitki ürünlerinin markası “Herbynia”, arı ürünlerinin markası “ApideVera” olmak üzere 4 markasını tescilleyen Düzce Üniversitesi, MÜSİAD Düzce üyesi 50 girişimcinin kurduğu Formlife Sağlıklı Yaşam Ürünleri AŞ.’de ürünlerini satışa sunuyor.

 Bu kapsamda; 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 15.00’da, Düzce Üniversitesi Sosyal Tesislerinde, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan’ın katılımlarıyla söz konusu markaların kullanım ve lisanslaması için imza töreni gerçekleştirilecek.

Türkiye’de  ilk kez Düzce Üniversitesi’nin kendi adına tescilli olan markalarını lisanslayacağı bu imza töreni ürünlerin ticarileştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.