Şampiyonlar Kupalarını Törenle Aldılar

Şampiyonlar Kupalarını Törenle Aldılar

Düzce Valiliği, Düzce Satranç İl Temsilciliği, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla bu yıl 3’üncü yapılan okul sporları satranç Valilik Kupası şampiyonları belli oldu. Turnuva sonunda şampiyon satranççılar kupalarını yapılan törenle aldılar.

Bu yıl 3. defa yapılan Valilik Kupası ve Okul Sporları Satranç Turnuvası Kalıcı Konutlar spor salonunda 2 gün sürdü. 10 Kategoride toplam 930 satranç meraklısı öğrencinin katıldığı turnuvada 188 takım yarıştı. 33 Hakem görev aldı.

Minikler, minik kızlar, küçükler, küçük kızlar, yıldızlar, yıldız kızlar, gençler ve genç bayanlar kategorilerinde yapılan turnuva hakkında bilgiler veren Düzce İl Satranç Temsilcisi Haluk Velioğlu; Valilik kupası Okul sporları ile bir arada yapıldı. Katılım yoğun oldu. Bu turnuvaya emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu turnuvada Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik ve spor İl Müdürlüğü’ne federasyonum adına çok teşekkür ederim. Daha geniş katılımlı daha güzel bir organizasyon olmasını diliyoruz ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

Turnuva sonunda ise Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek’in katıldığı kupa töreniyle öğrenciler kupalarına kavuştu.
Kupaya kavuşmak kolay olmadı

2 Gün süren turnuva sonunda ise madalya töreni düzenlendi. Ancak turnuvanın hafta içi düzenlemesi nedeniyle kupa töreni sonrası öğrenciler, beklemek zorunda kaldı. Kupaları verecek olan Vali Yardımcısı ve Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürk gecikince kupa töreninin yapılmasını bekleyen özellikle ilçelerden gelen öğrenciler, kupalarına kavuşmayı, öğretmen ve velilerde öğrencilerinin madalya ve kupalarını almasını bekledi. Tören sonrası ev ve ilçelerine gidecek öğrenciler ise bir gün sonra sabah okullarına gideceklerini ve törenin uzamasının evlerine gitmeyi uzattığını dile getirerek tepki gösterdiler. Bazı öğrenciler arkadaşları ile salonda oyun oynarken, öğretmen ve velilerde törenin başlamasını sohbet ederek ve cep telefonlarıyla oynayarak beklediler.

Öğretmenler birbirini ezdi
Turnuva sonunda satranç sporcusu minikler madalyalarına kavuştu. Ancak kürsüye çıkan öğrencilerinin fotoğrafını çekerek sosyal medyaya atmak isteyen bazı öğretmenler ve veliler sporcuların fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.