Küçük ; Adaletli Tavrınız Bu Mu ?

Küçük ; Adaletli Tavrınız Bu Mu ?

İyi parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Ak partinin seçim çalışmaları sırasında, kamu kurumlarındaki personel alımlarında partililerine öncelik verileceği söylemlerine sert tepki gösterdi.

Ömer Küçük, Ak partili belediyelerin, belediye başkan adaylarının özellikle belediyelere işçi alımlarında Ak partili olma şartının arandığını belirterek “Birçok bölgede Ak partili siyasetçiler işçi alımlarını siyasi malzeme olarak kullanılıyorlar. Bunun neresi adalet?’ dedi. 


Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Ak partide Milletvekillerinden, il başkanlarına, belediye başkan adaylarına kadar Ak partili siyasetçilerin, kamu kurumlarında işçi alımlarını seçim kozu ve malzemesi haline getirildiğini ifade etti. Küçük bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Ak parti elindeki tüm kozları kullanmaya başladı. İşsizliği kendileri yarattılar, şimdi de bunu fırsata çevirerek seçim malzemesine dönüştürüyorlar.

Başta belediyeler olmak üzere kamu kurumlarına işçi, personel alımlarında Ak partili olma şartını vatandaşlara dayatıyorlar. Bu durumu şiddetle kınıyorum. Bu arada, Düzce belediyesinde de başkan yardımcılıklarına atama yapıldığı gündeme geldi. Bu konuda Belediye Başkanı Dursun Ay açıklama yapmaya mecburdur. Başkan Dursun Ay, her konuşmasında adaletten, ilkelerden, liyakatten söz ediyor. Umarım açıklaması da buna ilişkin olur’


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.