Özay Er, Hüseyin Deniz’i unutmadı

Özay Er, Hüseyin Deniz’i unutmadı

İyi parti il Başkanı Yunus Özay Er, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'e yeni görevinde başarılar diledi. Düzce’de bütün STK’lara yaklaşımı ile takdir toplayan Eski emniyet Müdür için mesaj yayınlayan Yunus Özay Er, Deniz’in özellikle uyuşturucu ve bağımlılıkla ilgili yaptığı çalışmalara dikkat çekerek, İl eski Emniyet Müdürüne yeni görevinde başarılar diledi.

İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, zaman zamöan yaptığı nazik ve ince dokunuşları partili partisiz herkesimden takdir toplamaya devam ediyor. Bu dokunuşlardan bir tanesini de Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tayini çıkan eski Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz için yaptı. Görev süresi boyunca STK’larla yakın ilişki içinde bulunan özellikle abart egzos, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda hassasiyet gösteren ve zehir tacirleri ile trafik magandalarına göz açtırmayan Hüseyin Deniz’in tayini dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce’ye atanan Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kaplan’a “Hoşgeldiniz” dedi.

Yunus Özay Er, ayrıca Hüseyin Deniz’e de başarılar diledi. Yunus Özay Er, yayınladığı mesajında;  “Üst düzey bürokratlarımızın ülke çapında tayin ve terfisi bürokratik gelenekler içerisinde son derece olağan vakalardır.

İlimizin Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin Deniz'in de bu çerçevede tayini çıkmış olup yerine Sayın Mehmet Ali Kaplan atanmıştır. Öncelikle Sayın Kaplan’a şimdiden hayırlı olsun diyoruz.

Marifetlerin iltifata tabi olması ilkesine inanan bir partinin mensubu olarak, Emniyet Müdürümüz Sayın Hüseyin Deniz ‘e görev süresi boyunca göstermiş olduğu dengeli ve verimli çalışmalar için teşekkür ediyorum. Özellikle ilimiz başta olmak üzere ülkemizin kanayan yarası olan madde bağımlılığı ve ilintili suçlarla alakalı göstermiş olduğu duyarlı çalışmalar sebebi ile tüm hemşerilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

Gönül isterdi ki sizin gibi başarılı bir emniyet bürokratı ile Düzce'de daha uzun süre çalışabilelim. Ama yeni görevinizin de size hayırlı olmasını dilemek ve başarılar temenni etmek de bize düşen sorumluluk olarak görülmektedir.

Tüm illerde olduğu gibi Düzce ‘nin de üst düzey bürokraside yakaladığı, bundan sonra yakalayacağı uyumun hizmet üretme açısından içerdiği önemin farkındalığı çerçevesinde en azından Sayın Valimiz Zülkif Dağlı’nın ilimizdeki görevini devam ettirmesini umuyoruz. Çok uzun zamandır “uyumlu ve şeffaf “ yönetim taleplerini karşılayan tüm bürokratlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.