İyi Parti Seçimi Değerlendirdi

31 Mart’ta yapılan seçimlerde CHP ile ittifak yaparak seçimlere giren ve 2. parti olan İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er; seçim sürecini değerlendirdi. Yunus Özay Er; “Seçimlerde başarılı olduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Seçilen Faruk Özlü’ye başarılar diledi ve seçimde ürettikleri projeleri istemeleri halinde yardımcı olacaklarını söyledi. Yunus Özay Er ayrıca; Belediye meclisine yaptıkları itirazı da açıklayarak sonuçlandığını ancak il genel meclisine itirazların devam edildiğini ve sonuçları beklediklerini söyledi.

Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından CHP ile ittifak yaparak seçimlere giren ve sandıktan 2. parti olarak çıkan İyi Parti basın açıklaması yaparak, seçim sürecini ve sonuçları değerlendirdi. İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Merkez ilçe Başkanı Kadir Erdoğan ile birlikte yaptığı basın toplantısında seçimi kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’yü kutladı. Yunus Özay Er ayrıca seçim sürecinde Düzce için açıkladıkları projeleri değerlendirmek istemesi halinde, yardımcı olacaklarını ifade etti.

Yunus Özay Er; ayrıca seçimlerin ardından İyi Parti’nin İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazlara da açıklık getirdi. Yunus Özay Er; “Biz belediye başkanlığına itiraz etmedik. O süreç bizim için Faruk Özlü’nün kazanmasıyla sonuçlandı. Ancak belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliklerinde sandık sandık belirlediğimiz aksaklıklar vardı. O aksaklıklara itiraz ettik. Belediye meclisi itirazımız İl Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ancak il genel Meclisi üyeliklerine yaptığımız itirazımızda en kısa sürede son uçlanacağını düşünüyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.