Küçük: Çadırlarda Yalan Söyleme Peşinde Değiliz

Küçük: Çadırlarda Yalan Söyleme Peşinde Değiliz

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce’nin kaybettiği yılların sorumlusu olan Ak Partili siyasiler ve yöneticilerin Düzce’yi eksik bıraktığını söyledi, “ Biz çadırlarda insanımıza yalan söyleme peşinde değiliz” diyerek “ artık dur dememiz lazım” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, televizyonumuzda yayınlanan Gündem Özel programında Mehmet İbrahimoğlu’nun konuğu oldu.

 

BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLMASI GEREKİRKEN

Düzce gereken yerde değil diyerek bir kez daha göreve talip olduğunu söyleyen Küçük, beklentileri yerine getirmek amacıyla zor zamanlarda göreve talip olduğunu dile getirdi. Çevredeki illere bakıldığında bu kadar etkin dinamik iller arasında Düzce’nin bir hiç olduğunu söyleyen Küçük, “ Düzce’yi yönetenler eksik bıraktılar” dedi.

Küçük, “ Düzce Üniversitesi’ni de bu arkadaşlar yaptı.Biz hiç bir şey yapmamışız ki, geçmişte hiçbir alt yapı hazırlamamışız ki, iyi güzel de her şeyi siz yaptınız, neden Düzce hala milli gelirde 10 bin liralarla boğuşuyor. Neden bizim sokaktaki insanımız mutsuz. Neden hala daha eğitimdeki boşluk konuşuluyor. Neden Düzce belediyenin sorumluluklarını yerine getirmediğinden bahsediyor. Konumumuz muhteşem, bölgenin parlayan yıldızı olmamız gerekirken, hala bizim gençlerimiz istihdam peşinde nasıl koşturuyorlar. Hala neden gençlerimiz olumsuzluklarla anılıyorlar. Siz ötelerseniz, Düzce’nin pozisyonunu bilmezken , o parti bu parti diye ikiye, üçe ayırmaya kalkarsanız orada işte bir dur dememiz lazım.” Dedi.

 

HEPSİNİ SAYIN BAKANIM YAPMIŞ, TEŞKİLATLARI HEP YATMIŞ

İktidar partisinin yanlış işler yaptığını sonra da oy istediğini söyleyen Küçük, “ Benden de oy istediler, Bakan bey eve mektup gönderdi, Kültür merkezini bitirdim, ben diyor otoban bağlantı yolunu yaptım, otogarı bitirdim, ben diyor, yarım kalan devlet hastanesini tamamladım, ben ben ben diyor, hepsini sayın bakanım yapmış. Teşkilatları hep yatmış, hep bizi uyutmuşlar, hizmetlerinden dolayı sayın bakan teşekkür ediyoruz. İyi ki varmış, iyi ki bu hizmetler onun sayesinde Düzce’ye gelmiş ama Düzce bölgenin kanayan yarası.” Şeklinde konuştu.

 

KELEŞ’İN PROJELERİ ENGELLENDİ

“Biz çadırlar kurup da insanımıza yalan söylemenin peşinde değiliz” diyen Küçük, geçmiş seçimlerde bilboardlarda görülen 2 projenin her türlü kaynağının hazır olduğunu gözleriyle gördüğünü belirtti.

Küçük, “ Finansının da devlet tarafından hazırlandığını ben gördüm Ama Sayın Bakanın Düzce’nin yerel yöneticilerine tepkisinden dolayı da yerine getirilmediğini de gördüm. Asar Suyu ve Kentsel dönüşüm projesi. Her iki projeyi de tamamen tesadüf, Ankara’da proje grupları ile görüşürken, Asar suyu için proje yapacağımızı ifade ettiğimizde, görsel olarak önümüze geldi. Sayın keleş bu çalışmayı yaptırmış, DSİ’ye onattırmış, kaynaklarını da sağlattırmış , sonradan öğrendik ki sayın bakan engelletmiş.Kentsel dönüşüm de aynı şekilde.” Dedi.

 

BU KADAR İNSANDAN KOPUKLUK OLUR MU?

Birbirleri ile Düzce’nin değerlerini tartışmaya açan , paylaşamayan bir ekipten Düzce’ye hayır gelmeyeceğini söyleyen Küçük, artık Düzce’nin önünü açacaklarını dile getirdi. Otoban bağlantı yoluna viyadük yapılmasıyla ilgili olarak ise, “ Bu kadar duyarsızlık, insandan kopukluk olmaz” dedi.

Boşa geçen 15 senenin muhatabının Ak Parti olduğunu söyleyen Küçük, “ Geldiniz bir yol yaptınız şimdi diyorsunuz ki, otoban çıkışı Düzce şehir bağlantısını viyadüklerle geçeceğiz. Dalga mı geçiyorsunuz. Siz yapmadınız mı , yeni bitirmediniz mi. Siz o dönem bakan değil miydiniz. Siz o dönem Düzce’nin belediyesi değil miydiniz. Sizin gayri ciddiliğiniz buradan belli. Azmimilli mahallesin ikiye böldünüz utanç duvarı gibi. Öğrencilerimiz, otoyol süratiyle gelen o taşıtların arasından karşıya geçmek durumunda bırakıldı. Hiç olmazsa yayalar için bir alt geçit yapsaydınız. Bu kadar duyarsızlık, bu kadar umarsızlık, bu kadar insandan kopukluk olur mu.” İfadelerini kullandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.3.2019
01:11

Ömer küçük güzel edebiyat yapıyor ama önce şunu söylesin? Senelerce siyaset yaptı Düzce'de ve bir çok şeyden sonra mhp de siyaset yaptı belediye başkanı ve milletvekili adayı oldu ömer küçük dava adamı mı koltuk adamı mı? Parti ayırmak sızın koltuk peşinde koştu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,34
Ahmet Göksu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.