Düzce’de hatırı geçenlere seslendi

Düzce’de ne kadar hatırım geçen insan varsa bu seçimde oylarını bekliyorum

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Millet İttifakı Adayı Ömer Küçük’ten söz istedi, “ Seçilirsen ilk önce bana haber ver” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde Düzce’ye gelen İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Düzce Tv’ye özel açıklamalarda bulundu.

 

Aydın açıklamalarında iktidara yüklendi, vatandaşın gerçek sorunu olan ekonomi ve işsizliği konuşturmayıp boş işlerle uğraşan iktidarın dil ve üslubunu eleştirdi.

 

Aydın, “ Sen yarın terörist dediğin insanlarla belki de el ele olacaksın. Siyasette bunlar da var. O zaman böyle ayrıştırıcı, zehirli dil söylemeye ne hakkın var. Vatandaşımızın da hem bu beka meselesi hem bu terörist diyen, PKK’ya yandaş anlayan  dile karşı daha dikkatli, daha özenli davranması lazım. Bunlar HDP’yi yamayacak yer arıyorlar. Ben de diyorum ki, bunları en iyi tanıyan sizsiniz, çözüm süreci döneminde bunların sırtını sıvazlayan, önünü açan sizsiniz.” Dedi.

 

Sohbetin bir bölümüne Millet İttifakı Adayı Ömer Küçük de katıldı. Küçük , Koray Aydın’ın güç verdiğini söyledi,  seçimi kazanarak Aydın’ı ve partisini onore etmek istediğini dile getirdi. Aydın, Küçük’ten kazandığı haberini ilk olarak kendisine vermesini istedi.

 

Küçük, “ Şu anda başa baş dişe diş bir seçim mücadelesi veriyoruz. Bunu yerelde seviyeleri ve üslupları düzgün bir seviyede tutmaya çalışıyoruz. İnşallah Düzce’miz için, Düzce’mizin geleceği gençlerimiz için en iyiye vesile olacak diye düşünüyorum. Gerçekten güzel giden bir çalışmamız var.” Derken, Aydın da, “ Düzce’de ne kadar hartım geçen insan varsa bu seçimde oylarını bekliyorum. Bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum.” Diyerek destek isterken, kazandığı haberini ilk olarak kendisine vermesini istedi, “ Sandıklarda önde gidiyorsan bana bir haber uçur.” Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.