Küçük ; Projeler Bizim,Polemik Sizin Olsun

Küçük ; Projeler Bizim,Polemik Sizin Olsun

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, 31 Mart’ın ‘Yerel Seçim’ olduğunu hatırlatarak ‘ Yerel seçimlerde yerel yönetim adaylarını seçeceğiz. Bunun için, halkımızın bizlerden beklediği projedir. Dolayısı ile biz polemikten uzak, projelere yakın bir çalışma yürütüyoruz’ dedi. 


Belediyelerin bugünlerde hummalı bir çalışma içine girdiklerini işaret eden Ömer Küçük, yapılan işlerin seçim malzemesi olarak kullanıldığına değindi.

5 yıllık dönemde belediyelerin çalışmadığını belirten Küçük bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Ne oldu da belediyeler birden çalışmaya başladılar. Bugüne kadar niye yapmadılar. Üstelik son demlikte bir de borçlanma yapıyorlar. Tüm bunlar belediyelerin kaynaklarını iyi kullanamadığını göstermektedir”. Belediye kaynaklarını halkın zenginliği olarak gördüklerini vurgulayan Küçük ‘ Vatandaşlarımız arasındaki paylaşım; yönetimde açıklık, şeffaflık, etkinlik ve kalite içerir. Kamu kaynaklarının kullanımı ile ilgili gerçekleştirilecek harcama dökümleri kamuoyu ile düzenli olarak paylaşılacağız. Bizim gizli saklı işimiz olmayacak. İşlerimizi planlayarak yapacağız. Kent sakinlerini; ırk, din, dil, etnik köken farklı düşünce ve kanaatlerinden dolayı herhangi bir ayrıma tabi tutmayacağız’ dedi.

 
Ak partinin kendi içinde sıkıntısı olduğunu ifade ede
n Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, ‘Adayından, eski Başkanlarına kadar tüm kademeler birbirleri hakkında hakarete varan düzeyde demeçler veriyorlar. Kendilerinden fırsat kaldığında da bizimle polemik yapmaya çalışıyorlar. Kamuoyu tüm bunları yakından takip ediyor. Biz tabii ki bunları cevap verebiliriz; ancak bizim daha anlatacak çok projemiz var. Tercihimiz projelerimizi anlatmaktır. Çünkü biz hizmete talibiz’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.3.2019
23:31

Bizim ömer, varsın onlar birbirlerine hakarete varan demeçler versin, varsın onlar sana polemik yapmaya uğraşsınlar. Sen projelerinle, Düzce sevginle yola devam et. Düzceliler kim samimi kim değil bunun değerlendirmesini seçim sandığında gösterecektir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,40
Seçmen


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.