Grup Başkan Vekilinden Küçük’e Tam Destek

Grup Başkan Vekilinden Küçük’e Tam Destek

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde seçim çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Yavuz Ağıralioğlu, Düzce İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı, Belediye Başkan Vekili Ömer Küçük’e tam destek verdiğini açıkladı.

31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları hız kazandı. Özellikle seçimlerde iddialı olan İyi Parti’ye üst düzey destek ziyaretleri bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Yavuz Ağıralioğlu, parti il yönetimini ve partilileri ziyaret etti. İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Yunus Özay Er, Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile partililer tarafından karşılanan Yavuz Ağıralioğlu, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Seçimlerin dilinin iyice ağırlaştığını ve hakarete varan söylemlerin toplumu gerdiğinin altını çizen Yavuz Ağıralioğlu, ayrıca yerel yönetimler seçimlerinde İyi Parti’nin zaferle çıkacağına inandığını da söyledi. 31 Mart seçimlerinde Ömer Küçük’ün belediye Başkanı olması halinde vatandaşların belediyeciliği öğreneceğini de ifade etti. Yavuz Ağıralioğlu; “31 Mart seçimlerinin dili iyice ağırlaştı. Ancak halkımız da kavgayı8 sevmez. Bu nedenle İyi Parti kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya sadece halkımıza yapacaklarımızı anlatmaya çalışıyor. Bunu başaracağımıza da inancımız sonsuz. Diğer taraftan Ömer Küçük ile Düzce Belediyesini kazandığımız takdirde vatandaşlarımızda belediyeciliğin nasıl yapılacağını öğrenecek. İyi Parti halkımızın sorunlarını katlamak için değil, sorunlarını en aza indirmek için çalışıyor” dedi.

Basın toplantısının sonunda partililerle ve Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile fotoğraf çektiren Yavuz Ağıralioğlu, ardından esnaf gezisi yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.3.2019
15:49

Ömer’in yanında gezenler seçim kaybettirecek. İl ilçe teşkilatının yokluğu ve hiçliği ömeri son maçında da mağlup etmeye yetecek kadar...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,44
Refik Karaduman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.