Küçük; Yakınlarına Makam Vatandaşa Azar

Küçük; Yakınlarına Makam Vatandaşa Azar

Küçük; Yakınlarına Makam Vatandaşa Azar

İyi parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, iktidar partisinin vatandaşı hor gördüğünü, yakınları ile partililere ise ‘makam’ dağıttığını belirtti. Küçük, seçimler yaklaştıkça iktidar partisinin hırçınlaştığını ifade ederek ‘ Vatandaşlar kendilerine yapılan hareketlerin cevabını sandıkta verecektir’ dedi.


Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce Belediyesindeki atamalara dikkat çekti. Ömer Küçük, Özel Kalem müdürlüğü ile başkan yardımcılıklarındaki atamaların ahlaki olmadığını işaret ederek ‘ Bazı müdürlere makam verilerek asil müdürlük statüsüne geçiriliyor.

Dertleri, yönetim değişikliğinde söz konusu müdürlerin maaşlarında düşüş olmasını engellemek. Böylece kendilerine yakın olanları koruma altına alıyorlar. Birde, Meclis üyeleri var. O’nu da sözleşme statüsü ile belediye kadrosuna geçiriyorlar. Bir başka Meclis üyesini de maaşlı olarak yeni bir görevlendirmeye çalışıyorlar. Giderayak bu atamalar ahlaki değildir.

Ak partide liyakatsiz ve ehliyetsiz atamaları görmeye alıştık. Tüm bunları vatandaşlarımız izliyor ve sandıkta gereken cevabı verecektir’ dedi. Ömer Küçük, Ak parti adayı Faruk Özlü’nün seçim gezileri sırasında muhtar ve vatandaşları azarladığını işaret ederek ‘ Darıcı mahallesindeki ziyarette Özlü, muhtarı ve vatandaşları azarladı. Bunu kimsenin yapmaya hakkı yoktur. Hele ki toplumu kucaklamaya niyetlenmiş bir siyasetçinin hiç hakkı yoktur. Bu durumu şiddetle kınıyorum’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.3.2019
20:10

Sen başkan olunca yandaşların istemeyecek mi. Yanında gezenler hiçte öyle gözükmüyor. rant ve menfaat her dönemde vardır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,83
Burak Yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.