Tevazu Yerine Küfre Bıraktı

Tevazu Yerine Küfre Bıraktı

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Ak parti ve MHP cephesinde ilginç gelişmeler yaşandığına dikkat çekti. Cumhur ittifakı içinde Ak partinin ve MHP’nin birbirlerine küfür düzeyinde itham ettiğine değinen Ömer Küçük, ‘ Gerçek yüzlerini gösterdiler. İçleri kötü olan insanların topluma bir hizmet sunmaları mümkün değildir’ dedi. 
Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Ak parti adayı Faruk Özlü ile MHP Milletvekili Ümit Yılmaz arasında edep dışı diyalogların kamuoyunda hoş karşılanmadığını ifade etti. Ömer Küçük, yine Faruk Özlü’nün eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e yakışıksız ithamlarda bulunmasının,  çirkin hatta hakaret düzeyinde sözler sarf etmesinin kamuoyunda şaşkınlık yarattığını işaret etti. 


Ömer Küçük, kamuoyunda hayretle izlenen gelişmeler konusunda şu görüşleri paylaştı: “ Ak partinin Düzce adayı Faruk Özlü katıldığı bir seçim toplantısında MHP’li aday için (Geçmişlerinde Düzce’ye bir çivi çakmamış adamlar bugün çıkmış konuşuyorlar) ifadelerini kullanmıştı. Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz Akınlar Mahallesi’ndeki bir seçim toplantısında o sözleri hatırlattı. Çok sert ifadeler kullanan Yılmaz, (Çivi çakmadılar demiş. Çaktıklarını söyleyeyim. 110 trilyon borç aldıkları belediyeyi 420 trilyon borç çaktılar. Hepimize çaktılar) dedi. MHP’li vekil konuşmasının devamında ise; (Allah razı olsun yol yaptınız ama ucunu getirdiniz yine bize çaktınız) dedi.  MHP’li Ümit Yılmaz’ ın (Hepimize çaktılar) derken yaptığı sinkaflı el hareketi dikkat çekti. Bu durum tüm ulusal kanallarda haber oldu. Bunun karşılığında da Faruk Özlü katıldığı canlı yayın programında Ümit Yılmaz için ‘oynak’, MHP adayı Erdoğan Bıyık için de ‘cahil’ dedi” 


İyi Parti ve CHP Adayı Ömer Küçük, bir başka ilginç diyaloğun yine Faruk Özlü ile eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş arasında geçtiğine dikkat çekti. Ömer Küçük, Özlü ve Keleş arasındaki gelişmeleri de şu şekilde dile getirdi: “ Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye döneminde birçok projeyi Bakanlık döneminde Faruk Özlü’nün engellediğini açıklamıştı. Özlü bu iddialara cevap verirken, Mehmet Keleş için ( Ruh sağlığı bozuk) ifadesini kullanmış, ayrıca yalancılıkla itham etmişti. Mehmet Keleş de hakaret vari bu ifadelere karşı sosyal medyada açıklama yaparak, Özlü’nün projeleri nasıl engellediğini tek tek detaylandırdı”


Ömer Küçük, Cumhur ittifakındaki ve Ak partinin kendi içindeki çekişmelerin kamuoyu tarafından dikkat ve ilgi ile takip edildiğini vurguladı ve ‘ Bu durum Faruk Özlü’nün tevazu dışındaki gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Bakanlık yapmış birine, nezaket iddiası içinde olan birinin ağzına küfür yakışmaz. Faruk Özlü bu durumu halka nasıl izah edecek. Tevazu yerini küfre bıraktı. Vatandaş tüm olan bitenleri hayret ve şaşkınlıkla izliyor. Bizim insana bakışımızda, yönetim anlayışımızda halkımıza sevgi vardır, saygı vardır. Halkımız da zaten buna bakarak kararını vermiştir’


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.3.2019
10:21

Başkanım 3 gün kaldı Allah'ın izniyle Belediye Başkanımız olacaksın seni seviyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,35
Martın Sonu Bahar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.