Temde Sağ Şeritteki Alevler İtfaiyeyi Harekete Geçirdi

TEM Kaynaşlı kesiminde yol kenarındaki alevler, yoldan geçenler tarafından araç yangını olarak ihbar edilince sıcak saatler yaşandı. Gerçek ise İtfaiye ekiplerinin alevlerin yanına gelince öğrenildi. TEM de ilerleyen kamyondan düştüğü sanılan yer kaplamalarını söndürmek için Bolu Dağı TEM Tünel İtfaiyesi ve Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri seberber oldu.

Olay; Akşam saatlerinde TEM otoyolu Kaynaşlı kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; TEM Otoyolunu kullanan vatandaşlar yol kenarından alevleri fark ettiler. Bunun üzerine karanlıkta kamyon yada otomobil yandığını sana vatandaşlar durumu İtfaiyeye haber verdiler. İhbar üzerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldiğinde alev alev yanan cisimlerin yoldan geçmekte olan bir kamyon ya da TIR’dan dökülen kauçuktan yapılan yer kaplama malzemesi olduğunu fark ettiler. Kauçuk maddelerin düştükten sonra sürtünme nedeniyle alev aldığı tespit edildi.

Kısa sürede Boludağı Tünel İtfaiyesi ve Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının ardından yer kaplama malzemeleri yoldan toplanarak kamyonete konuldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.4.2019
14:24

iha yazısını allah aşkına biraz daha büyük yazın. haber kaynağının neresi olduğunu anlayamıyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,24
ibrahim kaya


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.