Türk Bayraklı Apoletler Ücretsiz Dağıtılacak

Türk Bayraklı Apoletler Ücretsiz Dağıtılacak

Kaynaşlı Gençlik Derneği, Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla Türk Bayrağı ve Türk askerinin bulunduğu bir apolet yaptırdı.

Birçok sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştiren Kaynaşlı Gençlik Derneği, bu kez Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla Türk Bayrağı ve Türk askerinin bulunduğu bir apolet yaptırdı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Gençlik Derneği Başkanı Ömer Kadan, "Cephedeki Mehmetçiğimizi desteklemek ve de moral amaçlı Türk Bayrağını selamlayan asker  yapışkanlı apoletlerimizi ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Apoletleri, arabanıza, evinize, ofisinize, iş yerinize asarak Mehmetçiğimize desteğinizi gösteriniz.
Apolet almak isteyen vatandaşlarımız derneğimizin görevli arkadaşlarından temin edebilirsiniz. Cenabı hak ordumuzun, devletimizin, yardımcısı olsun" dedi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.03.2020
17:22

ÇOK GÜZEL BİR FİKİR, ŞAHANE OLMUŞ, ANCAK HİLAL BÜTÜN OLARAK TAM ŞEKLİ İLE BASTIRILMIŞ OLSA DAHADA GÜZEL OLUR, BÖYLE YARIM ÇIKMIŞ BİR VAZİYET HOŞ GÖRÜNMÜYOR. TEBRİKLER.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,15
GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.