Başkan Şahin Su Sorununa Dikkat Çekti

Başkan Şahin Su Sorununa Dikkat Çekti

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzce’de yaşanan su sorununa dikkat çektiği açıklamasında “Gerekirse Düzce Belediyesi’ne suyu biz veririz” dedi.

Düzce’de son günlerde yaşanan su sıkıntısı alt yapı sorunlarını da gündeme getirdi. Uzun yıllardır el değmeyen alt yapı sos vermeye başlayınca vatandaşın musluklarından su akmamaya başladı.

“Suyun bahanesi olmaz”

Düzce’nin su sorununu gündemine alan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yaptığı açıklamada, tüm belediye başkanlarının göreve geldikleri ilk günden itibaren su konusunda çalışmaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Şahin “Su olmazsa olmazdır” ifadelerinde bulunduğu konuşmasında şunları söyledi:

“Su hayattır, su olmazsa olmazdır. Suyun bahanesi olmaz. Aslında her belediye başkanı göreve gelir gelmez ilk yapacağı iş suya el atmaktır. Biz zaman zaman dağlarda dolaşıyoruz, geziyoruz. Hatta şu anda bile suyumuzun yeterli olmasına rağmen, bizim şu anki kaynağımız Kaynaşlı’nın nüfusunun iki katına kadar yeterli ama yine de yeterli görmüyoruz. Biz yine de yeni kaynak arayışlarına girdik. İhtiyacımız yok ama diyoruz ki sudan zarar gelmez. Fazla olsun bol olsun suyumuz. Ne kadar çok kaynağımız olursa olsun ne kadar çok suyumuz olursa olsun yine de yeterli görmemek lazım çünkü ileride sıkıntılar yaşanmaması anlamında bunlara dikkat edilmesi gerekiyor.”

“Gerekirse Düzce Belediyesi'ne suyu biz veririz”

Tedbirlerin sorun yaşanmadan önce alınarak farklı kaynak arayışlarına girilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Şahin, son olarak şunları söyledi:

“Düzce’de şu anda su ciddi bir sorun. Bunun tedbirleri başından beri alınmalıydı. Farklı projeler hazırlanmalıydı ve farklı kaynaklar bulunmalıydı. Diyelim ki bir kaynakta bir sıkıntı yaşandı hemen diğer kaynağı devreye sokmak gerekebilir. Veya alt yağı da sıkıntı varsa, bırak asfaltı bırak farklı şeyleri hemen suya yönel. Yani sonuçta yol olmasa da vatandaşlarımız yaşar ama susuz yaşanmaz. Bütün belediyeler için bu geçerli. En büyük yatırımı suya yapmalı ve ilk işleri su olmalı. Zaten bizimde Kaynaşlı Belediyesi olarak geldiğimiz günden beri ilk benim el attığım iş su işiydi. Sıkıntı yaşamayalım vatandaş mağdur olmasın diye gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Tabii çok acil ihtiyaç durumlarında Düzce’ye yardımcı olabilir. Sonuçta su olmazsa olmazdır.”

Haber: H. DURNA

Kamera: E. BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.07.2020
00:26

Burda düzceli yok anlaşılan bütün hainler düzce de mi toplanmış. Ya sabır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,49
Vatandas
10.07.2020
16:45

O DÜZCE SUSUZ KALMAZ DİYENLER; GİDİN SUYU OLMAYAN YERLERİ BİR GEZİN BAKALIM, SU YOK DİYENLERİ YALAN SÖYLEMEKLE İTHAM ETTİĞİNİZİN FARKINDA MISINIZ, RESMEN SULARI AKIYOR AMA AKMIYOR DİYORSUNUZ, BİRGÜN SUYU AKMAYANLAR BELEDİYEYE GİTMİYORLAR MI SANIYORSUNUZ, BİROL BAŞKAN OLMASI GEREKENİ SÖYLÜYOR, YOKSA BİROL BAŞKAN DÜZCEYE BAŞKAN OLUR DİYE Mİ KORKUYORSUNUZ, İNANIN BU İŞİ ÇOK İYİ YAPAR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
HELAL SANA BAŞKAN
10.07.2020
15:41

Düzce belediyesi susuz kalmaz ama suyu kullanmayin der kaynagimiz azaldi der birakin bu kibirligi vatandasa olan asli goreviniz hizmet edin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Tarafsız
10.07.2020
15:26

Düzce belediyesi susuz kalmaz teşekkürler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,15
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.