Sinan Yağmur Okurları İle Buluştu

Sinan Yağmur Okurları İle Buluştu

Düzce Belediyesi Kitap Fuarı'nda Düzceliler hayranı oldukları yazarlarla buluşuyor.

Düzce Belediyesi Kitap Fuarı kapsamında Yazar Sinan Yağmur okurları ile buluştu. Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Pamey Yayın Grubu'nun da destek verdiği etkinliğin bir diğer konuğu tasavvufi kitapları ile ün yapan Yazar Sinan Yağmur oldu. Önce Ramazan Sokağı sahnesinde okurlarına seminer veren Yağmur daha sonra kendisi için hazırlanan stantta kitaplarını imzaladı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Yağmur'un okurlarına ?yarenlerim' diye hitap etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Mayıs ayı boyunca devam edecek etkinliğin programı şu şekilde;

Hamdullah Köseoğlu 20-21-22 Mayıs, Esra Erdal 21-22-23 Mayıs, Onur Gürleyen 21-22-23-24 Mayıs, Hatice Boşça 22 Mayıs, Cemalettin E. Kavaklıgil 23-24-25 Mayıs, Emel Demir 23-24 Mayıs, Bilal Sami Gökdemir 24 Mayıs, Gülpınar Yazıcıoğlu Er 25-26 Mayıs, Semra Ner Erken 25-26-27 Mayıs, Uğur Arslan 26 Mayıs, Engin Noyan 27 Mayıs, Hatice Topçu Şap 28-29-30 Mayıs, Akın Başal 30 Mayıs, Özgür Eğmir 16-30 Mayıs

Sinan Yağmur Kimdir?

Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir'de tamamladı, Kırşehir imam hatip lisesinden 1984'te, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden de 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl "Kelâm ve İslâm Felsefesi" Ana Bilim Dalında yüksek lisansa başladı. 1991 yılında Kadınhanı İmam Hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR sırasıyla KONYA İHL, ve Meram Dr. Ali Rıza Bahadır İHL'de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci'ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren yağmur, evli ve 2 çocuk babasıdır. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.