Aykut Enişte’ye özel gösterim

Düzceli oyuncu Cem Gelinoğlu ile Giray Altınok'un senaryosunu kaleme aldığı "Aykut Enişte" filminin özel gösterimi yapıldı. Krempark AVM’de bulunan Moonlight sinemada sevenleriyle birlikte bir araya gelen Cem Gelinoğlu ve oyuncu ekibini Düzceliler bağrına bastı.  

Krempark AVM’de bulunan Moonlight sinemalarında hemşehrileriyle buluşan Gelinoğlu ile filmin diğer oyuncuları Melis Babadağ, Ecrin Moğultay ve Mekin Sezer, salonları tek tek dolaşarak izleyicilere selam verdi.

Cem Gelinoğlu, filmi izlemeye gelen Düzcelilere hitaben yaptığı konuşmada, sinemayı ve Düzcelilerle filminde buluşmayı özlediğini dile getirdi. Gelinoğlu; “Filmi izlemek için buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. Biz oynarken çok güldük, çok eğlendik. Sizlerinde eğleneceğini umarım. Film çok güzel oldu. İnşallah filmi beğenirsiniz” dedi.

Oyuncu Melis Babadağ da filmde oynadığı için kendisini şanslı hissettiğini dile getirerek, “Film çok güzel oldu. Allah'a şükür ben de bu işin içinde olmuşum. Bu işte olmayıp da sonradan görseydim, üzülürdüm. Yönetmenimize ve Cem'e beni bu filme dahil ettikleri için çok teşekkür ederim. Ekiple oynamak çok keyifliydi” şeklinde konuştu.

Ayşe karakterini oynayan Ecrin Moğultay ise; “Film çok komik, çok eğlenceli. Yazanlar gerçekten çok güzel yazmış. Bu kadar komik olacağını bekliyordum ama izleyince bir başka oldu. Daha da güzel duygular hissettim” dedi.

Düzce Moonlight Sinemaları Genel Müdürü Mine Met ise; “24 Mayıs itibariyla bütün Türkiye ile aynı zamanda Moonlight Sinemalarında vizyona girdi. Bununla birlikte de büyük şehirlerde gala yapmaya başladılar Cem Gelinoğlu ve oyuncular. Sağolsunlar filmin bir galasını da Düzce’de yaptılar. Sinemamızda oyuncular, seyircisi ile buluştular. Aynı zamanda Cem Beyin amcaları, akrabaları, yeğenleri ve arkadaşları da salonlardaki yerlerini aldılar. Düzceliler Cem Beyi bağrına bastı diyebiliriz. Bütün salonlarımız dolmuş durumda. Film bu zaman kadar ki en komik filmlerden birtanesi. Herkese tavsiye ediyorum. Filmlerimiz değişik seanslarda 4 haftaya yakın salonlarımızda oynayacak” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.