Film Galasına Tüm Düzceliler Davetli

Film Galasına Tüm Düzceliler Davetli

Düzce’de çekilen Cennet Kuşları adlı sinema filminin montaj aşamasında sona gelindi. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde Galası yapılacak olan Cennet Kuşları filminin Filmin yapımcısı Bilal Taşpınar yaptığı açıklama ile film galasına tüm Düzcelileri davet etti.

Geçtiğimiz ay çekimleri Düzce’de gerçekleştirilen Cennet Kuşları adlı sinema filminin montaj aşamasında sona gelindi. Yönetmenliğini Halil Sunal’ın üstlendiği film 28 Ocak’ta izleyicisiyle buluşacak.

Filmin yapımcısı Bilal Taşpınar ve yönetmeni Halit Sunal, Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak olan film galasına tüm Düzcelileri davet ederek bu heyecana ortak olunması için çağrıda bulundu.

Cennet Kuşları filminin Filmin yapımcısı Bilal Taşpınar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Düzceliler merhabalar. Düzce İlinde başlamış olduğumuz alnımızın akı ile Cennet Kuşları adlı filmimiz sona getirmiş olduğumuz bitmiştir. Filmimizin özeti 28 ocak 2020 tarihinde Düzce kültür merkezinde galası yapılacaktır. Tüm Düzcelileri, Düzcenin etrefındaki misafirlerimize Düzce'ye yakın komşu illerden sesimizi duyan ve davetimizin ulaştığı tüm vatandaşlarımızı 28 Ocak 2020 tarihinde Düzce Belediyesi  Kültür Merkezinde yapılacak olan galaya bekliyoruz.  En başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza,

belediye başkanımızın yardımcılarına, müftülüğümüze, emniyet müdürlüğümüze çok  teşekkür ediyoruz. Bu yolda emeğimize en büyük desteği olan dostumuz yönetmenimiz Halit Sunal'a da ayrıca teşekkür ediyorum. Galada görüşmek üzere diyorum”

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.