Pazartesi Günü Son Kez Sahnelenecek

Pazartesi Günü Son Kez Sahnelenecek

Pazartesi Günü Son Kez Sahnelenecek

Selçuk Develi Tiyatrosu tarafından hazırlanan “7 Kocalı Hürmüz” adlı komedi Düzce’de 24 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de son kez sahnelenecek.

24 oyuncu ve 4 kişilik teknik ekipten oluşan kadrosuyla 17,18,19 ve 25 Aralık tarihlerinde Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşan ve büyük ilgi gören oyun 24 Şubat 2020 Pazartesi günü Düzce’de sahnelenmesinin ardından turneye çıkacak.’ Kocalı Hürmüz ayrıca özel seanslarla sahnelenmeye devam edecek.  Oyunun biletleri Lucky Bros, Boncukevi, Masalsanatcefe, Mekan kafe, Jineps Atölye ve Oyun öncesi kapıdan temin edilebilecek .

 

Selçuk Develi’nni yönettiği 7 Kocalı Hürmüz  Sadık Şendik tarafından kaleme alınan ve klasikleşmiş bir komedi.

  19. yüzyılın sonlarında İstanbul'un Taşkasap semtinde yaşayan Hürmüz, hepsi farklı mesleklerden olan, birbirinden habersiz altı koca ile evlenmiş, ancak yetinmeyip yedinci bir erkeğe aşık olan bir kadındır. Sonunda amacına ulaşarak bu kişiyle de bir evlilik yapar. Ancak kocalarının eve geliş - gidiş zamanlarında çakışmalar meydana gelince Hürmüz oldukça zor bir durumda kalacaktır. Hepsini bir arada idare etmeye çalışan Hürmüz'ün işi bu kez gerçekten zor 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.