Mustafa İsen Düzcelilerle Buluştu

Mustafa İsen Düzcelilerle Buluştu

Mustafa İsen Düzcelilerle Buluştu

Düzce Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen "Türkiye Vizyon Konferansları"nın bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanlığı Eski Genel Sekreteri Mustafa İsen oldu.

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün bizzat ilgilendiği ve her hafta Cuma günü birbirinden ünlü isimleri Düzcelilerle buluşturan "Türkiye Vizyon Konferansları'nın" bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanlığı Eski Genel Sekreteri, Akademisyen Mustafa İsen oldu. Konferansa Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Genç, STK temsilcileri ile davetliler de katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Başkan Özlü, İsen'in akademik donanımından söz ederek, Düzceliler adına hoş geldiniz dileklerini iletti.

Mustafa İsen konferansta Türkiye'nin siyasi, politik ve sosyal süreçlerinden söz ederek gelişmelerden bahsettiği konferansında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den övgüyle bahsetti. İsen konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Faruk Özlü ile birlikte çalışmanın gururunu yaşadım. Düzce Özlü ile büyük şans yakaladı. Bakanlık tecrübesi de olan Özlü Düzce'ye çok şeyler katacaktır. Ben Sakaryalıyım. Dolayısıyla bu bölgeyi çok iyi biliyorum. Düzce'yi Düzcelilere anlatmak biraz garip gelebilir ancak Düzce'ye dışarıdan bakmanın da bir avantajı vardır. Düzce hem tarım, hem sanayi hem de turizm açısından zengin bir bölgedir. Bu zenginliği faydaya dönüştürmek de idarecilerin işidir."

Konferans alınan soruların cevaplanması ile sona ererken Başkan Özlü, İsen'e çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Heyet daha sonra Erguvan Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek Mustafa İsen'e kitaplarını imzalattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.