Teşkilatımız Sayesinde 5 Belediyeyi Kazandık

Teşkilatımız Sayesinde 5 Belediyeyi Kazandık

Televizyonumuzda yayınlanan gündem özel programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce milletvekili Ümit Yılmaz seçim sürecini ve seçimlere nasıl hazırlandığını anlattı.

 

Gündem özel programına konuk olan MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz, Mehmet İbrahimoğlu’nun sorularını yanıtlayarak seçimlere hazırlık sürecini anlattı. Yılmaz; “Herkes üzerine düşeni yapmaya gayret etti. Adaylarımız, teşkilatımız, ben seçilmiş milletvekili olarak. Herkes her noktada üzerine düşeni yaptı. Basmadık mahalle, sokak bırakmadık, hepsini dolaştık. Adaylarımızın çok güzel performansları oldu, kaybeden adaylarımızda dahil olmak üzere. Teşkilatımızın çok güzel bir çalışması oldu. Dedi. Yılmaz Sistemli programlı bir çalışma yürüttük. Teşkilatçılığımızı öne çıkardık. Halka adaylarımız kendilerini çok güzel anlattı. Çok afaki projeler sunmadık. İnsanlara Düzce’nin, belediyenin eksiklerini gösterdik ve yapacaklarımızı anlattık. Burada başarılı olduğumuzun kanaatindeyim. 10 tane seçim bölgesi vardı, Bunun 8 tanesi ilçe, merkez ilçeyle beraber, 2 tanesi de belde seçimleriydi. Bunların 5 tanesini, 5 ilçeyi Milliyetçi hareket partisi olarak kazandık. Ama bizi sevindiren asıl unsur Cumhur İttifakının 10 bölgeyi de alması oldu.” Dedi.

 

Nerden bakarsanız bakın eğer çizdiğiniz projeyi gidip yerinde incelemezseniz, Ankara’dan uydudan değil gidip dürbünle de baksanız fayda etmez. Size nerenin projesi veriliyorsa, gidiceksiniz orayı, oranın havasını koklayacaksınız. Oranın havasını teneffüs edeceksiniz. Ancak o zaman doğru yolu bulursunuz.” Dedi.

 

KUZEYBATI ÇEVREYOLU AÇILMADAN TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLMEZ

 

Kuzey batı çevre yolu hakkında bilgiler veren Yılmaz şu şekilde konuştu; Kuzey batı çevreyolu hakkında ne olup bittiğini önümüzdeki dönemlerde öğrenicez. Ama bunun bir an önce tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstericez. Bunun haricinde başka çevre yolları tasarlanması gerektiği ifade edilecek, onlarında yapılması için elimizden geleni yapıcaz, Kuzey batı çevre yolu hiç yok şu anda, bu yolun bir an önce açılıp faaliyete geçmesi lazım. Bu yol açılmadan Düzcede ki trafik problemini çözme imkanımız sıfır” dedi.

 

FINDIK FİYATI EN SON 15 AĞUSTOS'DA AÇIKLAMALI

 

Fındık sezonun gelmesiyle ilgili konuşanan Yılmaz; Fındık sezonunda çalıştay vardı biliyorsunuz. Çalıştayın sonuç raporunu aldık. Sonuç raporu doğrultusunda gerek Bakanlığın, gerek Ziraat Odalarının gerekse firmaların verdiği tespitleri elimizde. Bu tespitler doğrultusunda önümüzde ki dönem çalışmalarımıza başlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz arpa ve buğday fiyatlarını açıkladı. Biz bu sene kesinlikle fındık fiyatının en geç ağustosun 15inde açık ve net bir şekilde bilinmesini istiyoruz.” Dedi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.