MHP 3 gün yas ilan etti

MHP 3 gün yas ilan etti

Yeni Zelanda’da yapılan cami saldırısı sonrasında Düzce sessize büründü. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın seçim araçları 3 gün süreyle müzik çalmayarak yapılan saldırıyı kınayacak. 

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Düzce seçim araçların çalan şarkılar ile şölen yerine dönmüştü. Ancak 3 gün süreyle bu şölene Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın araçları dahil olmayacak.

Yeni Zelanda’da camide müslüman kardeşlerimize yönelik yapılan saldırıyı kınamak ve hayatların kaybeden müslüman kardeşlerimiz için Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve MHP Düzce Teşkilatı 3 gün süreyle yas ilan etti. 

3 gün süreyle MHP seçim araçlarında müzik çalmayacak. Ayrıca araçlara “ Yeni Zelanda’daki alçak saldırıyı kınıyoruz. MHP olarak yaştayız, sessiziz” yazılarak siyah şerit çekildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.3.2019
18:24

Cuma günü seçim otobüsleriniz son ses bangır bangır geziyordu eleştiri alınca bu karar alındı anlaşılan. Durmak yok şova devam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%67,48
Dnz
16.3.2019
17:27

hassasiyetinden dolayı teşekkür ederiz sahte İslamcıların sizden sonra aklına geldi onlarda sustu bizim adımız Müslüman soyadımız türk

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,49
alisever


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.