Erdoğan Bıyık'tan Şeffaf Belediyecilik Vurgusu

Erdoğan Bıyık; Şeffaf Belediyecilik Vurgusu

31 Mart Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olan ve sahada ilk günden beri yoğun çalışma temposunda çalışan Erdoğan Bıyık, Aziziye Mahallesi’nde coşku ile karşılandı. Havai fişekler eşliğinde toplantının yapılacağı alana giren Erdoğan Bıyık, Belediyenin duvarlarını yıkarak cam yapacaklarını ve odaların içini herkesi göreceğini, yıkıma da başkanlık makamından başlayacaklarını söyledi. Erdoğan Bıyık ayrıca isminin yer almadığı anket çalışmaların da değinerek korku dağları algı operasyonu yaptırtıyor” dedi.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 6 Aydan bu güne çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Erdoğan Bıyık akşam çalışmalarında Düzce’nin en eski mahallelerinden Aziziye’de vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı İlhami Caboğlu ile MHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Cicü ve meclis üyesi adaylarının da yalnız bırakmadığı Erdoğan Bıyık, Aziziye’de başkan gibi karşılandı.

 

HAVAİ FİŞEKLER EŞLİĞİNDE SALONA GİRDİ

Aziziye’de coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Erdoğan Bıyık, Havai Fişekler altında konuşma yapacağı salona girdi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan Bıyık, vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

 

“DÜZCE ÜRETEN BELEDİYECİLİĞİ GÖRECEK”

MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce’de yaşamasının avantajı ile seçimlere girdiğini ve Düzce’nin sorunlarını bilen ve yaşayan bir Düzceli olarak, bu sorunları birlikte aşacaklarını ifade etti. “Ben Düzce’de yaşıyorum o nedenle Düzce’nin sorunlarını biliyor bu sorunları sizlerle birlikte yaşıyorum. Ancak bu sorunları yine birlikte aşacağız” diyen Erdoğan Bıyık, tüketen değil üreten belediye olacaklarını da dile getirdi. Erdoğan Bıyık, tüketen değil üreten belediye olacaklarının altını çizen Erdoğan Bıyık; “Belediye tüketimden dolayı hep borç içinde oldu. Ancak üretim yaparak hem Düzcelilere kazandırmak hemde belediyeyi daha çalışır hale getirmek mümkün. Bunu da Belediye’nin borç içindeki şirketlerini çalıştırarak yapacağız. O şirketlerin yaptıkları işleri artıracak, kaldırım taşından banklara kadar Düzce Belediyesi’nin yapmasını sağlayacağız. Böylece belediye’de fazla gibi görünen işçilerimizi tutarak yeni işçiler alacağız. Bunun örnekleri Türkiye’de bir çok MHP’li belediye var. Düzce neden yapamasın. Düzce Belediyesi’nin diğer belediyelerden ne farkı var. Tek farkı yönetimidir. Bizde bu sistemi yönetmeye talibiz” dedi.

 

“BELEDİYENİN DUVARLARINI YIKIP CAM YAPACAĞIZ”

Düzce Belediyesini Düzcelilerle birlikte şeffaflık içinde yöneteceklerinin ifade eden Erdoğan Bıyık; “Düzce belediyesine gelen vatandaşlar, yetkililerle görüşememekten şikayetçi. Bunun nedeni de duvarlarla örülü odalarda neler yapıldığı görülmüyor. Allah nasip ederde biz göreve gelirsek, belediyede duvarları yıkacağız, yerine de Düzcelilerin odalarda neler yapıldığını, çalışanların, yetkililerin toplantıda mı yoksa muhabbette mi olduğunu görebilecekleri cam duvarlar yapacağız. Cam duvarı da başkanlık makamından başlayarak yapacağız. Böylece Düzce Belediyesi ile Düzceliler arasındaki o duvar kalkmış olacak. Daha şeffaf bir belediye vaat ediyoruz” dedi.

 

“ERDOĞAN BIYIK ÇOCUKLARI DA UNUTMADI”  

Erdoğan Bıyık; Aziziye Mahallesi’nde yapacağı çalışmaları anlatarak, Pazar yerinin sonuna Belediye Otobüslerinin kalktığı alanda park yapılacağı müjdesini de verdi. Erdoğan Bıyık, mahallede altyapı sorunları bulunan sokakları tespit ettiklerini ve buralarda hızlı bir şekilde çalışma yapacaklarını da söyledi. Aziziyespor ile ilgili olarak antrenman sahasını Ağa mahallesi ile Aziziye’nin ortak kullanımında olan merada yapılması için çalışma yapacaklarını ifade eden Erdoğan Bıyık’ın konuşmasını kesen çocuklar krampon istediklerini söyleyince Erdoğan Bıyık hemen toplantıda bulunan çocuklara kısa süre içinde kramponlarını getireceğini söyledi. Yanında bulunan çalışma ekibine de çocukların aya numaralarını alın ve hemen kramponları getirin talimatı verdi.

Toplantı sonunda açıklama yapan Erdoğan Bıyık; “Kendimi belediye başkanı sandım. İnşallah bu Aziziye'nin coşkusu sandığa yansıyacak ve sandıktan Allah'ın izniyle inşallah Milliyetçi Hareket Partisi 1. çıkacaktır diye düşünüyorum. Buradaki bütün arkadaşlar inanmışlar ve biz çalışıyoruz ama kendileri de çalışıyorlar. Aziziye Mahallesi sakinlerine coşkulu karşılama ve toplantı esnasındaki coşkudan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BAŞARIMIZI ANKETLERLE DE KESEMEYECEKLER”

Son günlerde yapılan bazı anket çalışmalarında AK Parti adayı Faruk Özlü ve İYİ Parti adayı Ömer Küçük’ün yer alması ve MHP adayı Erdoğan Bıyık’ın yer almaması göze çarpmıştı. Sadece iki parti adayına yer verilmesi, yapılan anket çalışmalarına da gölge düşürmüştü. İki adaylı yapılan anket çalışmalarına Erdoğan Bıyık’ta kayıtsız kalmadı. Erdoğan Bıyık, “Bazı basın organlarında yapılan anketlerinde olmadığımızı görüyoruz. Bunlar tamamen korkunun ifadesi. Algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Niye kendilerinin yaptıkları anketlerde biz önde çıkıyoruz. Bildiğiniz gibi sayın Cumhurbaşkanı yardımcımız olmak üzere Düzce’ye hergün bakan getiriyorlar. Çünkü yapılan anketlerde özellikle kendilerinin yaptıkları anketlerde geride olduklarını anlıyor bu farkı da devletin bakanlarıyla kapatmaya uğraşıyorlar. Tabi ki biz hiçbir şeyle ilgilenmiyoruz. Biz sadece halkımızla ilgileniyoruz. Halkımıza dokunmaya çalışıyoruz. Onların kalplerine girmeye çalışıyoruz. Kalbinde olduğumuz halkı çalışmaya sevk ediyoruz ve inşallah Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatlarıyla tüm Düzce ile beraber zafere ulaşacaktır inşallah” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.3.2019
22:59

Adamdır O. Bütün oylar Erdoğan Bıyık için. Bende iyi partiye üye olmayı düşünüyordum. Kaçak köçek kongre ve on defa denenmiş ve seçilememiş bir adayı görünce OYLAR MHP YE DİYORUM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,42
Güvenç Sağlık
3.3.2019
18:09

Şaibeli adaylığınızdan sonra ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.Mhp düzcede 3. Parti net.yarış Özlü ve Küçük arasında geçmekte

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,19
Beyz
3.3.2019
14:23

Brovo size gençler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,01
HARUN K.
3.3.2019
14:22

Gençler brovo size

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,43
Harun K.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.