Sancaklı Bıyık İçin Oy İstedi, Destek Verdi

Türk futbolunun efsane futbolcusu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a destek için Düzce’ye gelerek vatandaşlarla görüştü. Düzcelilerle sıcak ortamda sohbetler eden Saffet Sancaklı Erdoğan Bıyık’a oyda isteyerek; “Erdoğan Bıyık seçildiğinde bizde tüm gücümüzle arkasında duracağız” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili ve milli futbolcu Saffet Sancaklı, MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a seçim çalışmalarında destek vermek amacıyla Düzce’ye geldi. MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve kalabalık MHP2lilerle birlikte önce belediye önündeki MHP standını gezen Sancaklı, ardından Gaziantep Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf gezisi sonrasında yaptığı açıklamada Erdoğan Bıyık’a tam destek verdiklerini ifade ederek “Düzce’de ortam çok iyi görünüyor. MHP’ye büyük teveccüh var. İl il geziyorum Düzce içinde Erdoğan Başkan iyi haberler verdi. Erdoğan başkanımız çok iyi çalışıyor teşkilat çok iyi çalışıyor. Bu sokakta gördüğüm olağan üstü ilgi alaka var. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında Erdoğan bey belediye başkanı olacak ve bizde belediyeye çay içmeye gideceğiz” dedi.

“MHP BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR”

Saffet Sancaklı, MHP’ye son dönemde artan teveccühe dikkat çekerek; “Türkiye’de bunu herkes öğrenmeye başladı, MHP Bu ülkenin sigortasıdır. Bunu sokağa daha önce iyi anlatamadık ancak 15 Temmuz’dan sonra gelişen olaylar sayın Genel Başkanımızın duruşu ve tavırları, müdahaleleri MHP2nin duruşunu gösterdi. Bizde onun çizdiği yoldan yürüyoruz. Türk insanı MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olacaktırı anlamaya başladı. 31 Mart günü Erdoğan başkana oy istiyoruz. Seçildiği zaman inşallah Ankara’da Düzce için çalışacağız ve var gücümüzle Düzce’nin yanında olacağız” dedi.

 

“MHP’NİN GÜCÜNDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Saffet Sancaklı son olarak MHP’nin güçlü bir parti olduğuna dikkat çekerek; “Biz MHP’yiz. Başka partilere benzemeyiz. Bizim adayımız inşallah kazanacak bizde bütün projelerinin arkasında duracağız. MHP’nin gücü hakkında endişesi olan varsa…” şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.3.2019
18:52

Faruk Özlü nün bir sayfalık eğitim özgeçmiş ve devlet adamlığına karşın lise mezunu Türkiye partisi il başkanı atari salonu sahibi bir kişiye verilecek oyumuz yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,17
Akıl sahibi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.