Caboğlu, Bıyık ve teşkilat İstanbul’a demir attı

Bu defa İstanbul İçin sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklar

MHP Düzce İl Başkanı İlhan Caboğlu, Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve teşkilat, İstanbul’a demir attı. Düzce Belediye Başkan adayı ve kısa süre önce operasyon geçiren Erdoğan Bıyık’ta teşkilat ile birlikte çalışmalara katılarak Düzce teşkilatına moral verdi, MHP, Düzce Teşkilatı, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Bahçelievler’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak.

23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyük Şehir Belediyesi seçimleri için MHP Düzce Teşkilatı, İstanbul Bahçelievlerde kamp kurdu. Düzce Belediye Başkan Adayı olan ve kısa süre önce bir operasyon geçiren Erdoğan Bıyık’ın da katıldığı seçim çalışmalarında Düzce İl Başkanı İlhan Caboğlu liderliğinde Düzce Teşkilatı Bahçelievler semtinde kapı kapı gezerek Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a oy isteyecek. MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile İstanbul’da ki seçim çalışmalarına katılan Düzce MHP Teşkilatı evlerde düzenlenen toplantıların yanı sıra Kamusen’e bağlı sendikalarla da toplantılar yaptı. Yapılan toplantıya TBMM Başkan Vekili Celal Adan ile Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, İstanbul İl Başkanı da katıldı. Toplantıda Düzce İl Başkanı İ;lhan Caboğlu’ ve Düzce Teşkilatı da yer aldı. Seçim gününe kadar da İstanbul’da çalışmalarına devam edecek olan İlhan Caboğlu ve MHP Düzce Teşkilatı, Binali Yıldırım’ın seçimleri kazanması için yoğun çalışacak.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.06.2019
19:39

Bu millet gerizekalı ya,siz gidince hemen oy mü verecek.milletin aklıyla oynuyorsunuz,güldürmeyin adamı,işinize gücünüze bakın.seçim istanbulun,bizi ne ilgilendirir ki.duzceli seçimini yaptı ve bakanımızı belediye başkanı seçti.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,65
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.