Binali Yıldırım Düzce işin büyük şans olur

Binali Yıldırım Düzce işin büyük şans olur

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için İstanbul’a demir atan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, kısa mola için geldiği Düzce’de ayağının tozuyla seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Caboğlu; Belediye başkanlıklarını Düzce’de Cumhur ittifakının kazandığını dikkat çekerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de Cumhur İttifakının kazanması halinde Düzce’nin de kazanacağını dile getirdi. En ufak sorunda sokaklara dökülen Gezi eylemcilerinin seçimlerin iptal edilmesiyle ortalıkta görünmediklerine dikkat çekerek, düğmeye basması gerekenler bu defa eylemsizlik kararı vererek düğmeye bastıklarını da ifade etti.


23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde İstanbul’da Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım için çalışan MHP Düzce Teşkilatı, Yıldırım’ın kazanması içinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor. Bu noktada Düzce Teşkilatının başında İstanbul’da kamp kuran Düzce İl başkanı İlhami Caboğlu çalışmaları değerlendirdi. İstanbul’da Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırm’a büyük teveccüh olduğunu belirten İlhami Caboğlu; çarpıcı açıklamalar yaptı. İlhami Caboğlu; Binali Yıldırm’ın seçimleri kazanması halinde, İstanbul’a su veren ve Binali Yıldırım döneminde kabinede bakanlık yapan Dr. Faruk Özlü’nün Düzce Belediye Başkanı olduğunu belirterek, Yıldırım, seçim kazandığında her halükarda Düzce için kazanç olacağını dile getirdi.

Geziciler, eylemciler iptalden sonra kayboldular acaba neden?
Gezi eylemleri yapan, en ufak bir sorunda sokaklara çıkarak ortalığı kaosa çeviren grupların YSK’nın seçimleri iptal kararı vermesinin ardından sokaklara çıkmadıklarının altını çizdi. İlhami Caboğlu; “En ufak sorunda sokaklara çıkan cam çerçeve kıran geziciler şimdi nerede ya da CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu nerelerde. Birileri sokaklarda terör estiren gruplara sokaklara çıkmayın uyarısı yaptı sanırım ve de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na söylemlerden uzak dur emri de verdiler galiba. Bunlar gösteriyor ki. Dış mihrakların İstanbul seçimleri için düğmeye bastılar. Bütün bunlara bakarak bile Cumhur İttifakı bu ülke için teminat olacaktır” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.06.2019
01:32

Binali İstanbulda kaybedecek, Sizde Düzce de kaybedeceksiniz. AKP giderken sizi de götürecek. Az kaldı. Bak REİS bile seçim çalışmalarını bıraktı UMUT YOK UMUT.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,82
Kadir Can Arabacı
11.06.2019
22:35

Allah bu millete ferasetli namuslu şerefli liyakat sahibi yöneticiler nasip etsin. Fitneci iftiracı çıkarcı idarecilerden korusun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,49
Yavuz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.