MHP Meclis Adaylarını Tanıttı

MHP Meclis üyesi adayları bugün basının önüne çıktı. MHP belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ tüm ekibimizle Düzce’de yapılmayanları yapacağız” dedi, bir de göndermede bulundu. “ Düzce’yi uçurmaya değil hizmet etmeye geliyoruz.”

MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve İl Başkanı İlhami Caboğlu, belediye meclis adaylarını kahvaltılı toplantıyla tanıttı. Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak’ın da bulunduğu toplantıda seçimi kazanma yönünde iddialı mesajlar verildi.

Toplantıda MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu açıklamalarda bulundu, meclis listesini şekillendirirken, başka partiler gibi kapalı kapılar ardında değil, aday adayları ve mevcut belediye meclis üyeleri ile birlikte oluşturduklarını söyledi.

Caboğlu, “ Belediye başkan adayı olmuş bazı arkadaşlarımız o kadar inanmışlar ki, birilerinin belki ön sırada yer almak için gayretleri olu ama bu arkadaşlar listenin hep gerisinde seçimi alalım gayretinde olmuşlardır. Çetin Sarahmet belediye başkan adayımızdı, kendisi daha önce mecliste olan Ayhan Cicu için feragat etmiştir. Hilal Kaşkır, Cemal Aksan gibi çok değerli aday arkadaşlarımız da , arka sıralarda olalım, bu işe ne kadar inandığımızı ortaya koyalım düşüncesi ile geriye kendileri yazdırmıştır. Bana göre hepsi belediye başkan adayıdır. Listeleri mukayese etmek gibi bir durum olursa, bizim seçimi alma gibi bir gayretimiz olduğundan kendilerince görev arz etmişler. Biz bu seçimi alacağız, Düzce halkı da buna inanmış,” dedi.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ise, Düzce’yi birlikte yönetmeye talip meclis üyeleri ile kaybolan 16 yılı telafi etmek amacıyla 24 saat esası üzerine çalışacaklarını belirtti.

Bütün partilerin aynı amaçla yola çıktığını ancak MHP’nin bir farklılığı olduğunu söyleyen Bıyık, “ Biz tüm ekibimizle beraber yapılamayanları yapalım, Düzce halkının gönlünde olalım, üşüyeni ısıtalım, aç olan vatandaşlarımız doyuralım diye yola çıktık. MHP’nn üretken belediyeciği çerçevesinde, bizim belediyeciliğimizde iman vardır, ahlak vardır, vatandaşa hizmet, her şeyden önemlisi başarı vardır. Buradaki ekip arkadaşlarımızla beraber Düzce’yi önümüzdeki dönem, gösterilir, özlenilir bir Düzce yapmak için çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak meclis üyelerini tek tek basına tanıttı.

Toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimi sırasında göndermede bulunan Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ bu liste Düzce’yi uçurur mu” sorusuna, “ Biz Düzce’yi uçurmak için değil hizmet etmek için geliyoruz” şeklinde cevap verdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.