Bıyık;Cumhurbaşkanı Hepimizin Başkanı

Bıyık;Cumhurbaşkanı Hepimizin Başkanı

MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce’ye gelmesi planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce ziyaretini değerlendirdi. Erdoğan Bıyık ayrıca, özel hayatı ile ilgili olarak Düzce’de yapılmaya çalışılan söylentilere de açıklık getirerek; “Ben onurum, şerefim için yaşadım. Kimseye bu değerlerime söz söyletmem” diyerek sert konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Martta Düzce’ye yapmayı planladığı ziyaret ile ilgili değerlendirme yapan MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Cumhurbaşkanının Sadece AK Parti değil kendilerinin de Cumhurbaşkanı olduğunu belirterek yaptığı konuşmasında; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’ye gelmesi ile ilgili olarak ta konuşan Erdoğan Bıyık, Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’ye gelmesinin onur verici olduğunu, İnsanların tercihlerini değiştirmek amacıyla gelmesi ve Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün Cumhurbaşkanından medet ummasının AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Özlü için utanç verici olduğunu dile getirdi. Erdoğan Bıyık; “Sayın Cumhurbaşkanımızın Düzce gelmesi bize onur verir. Sağ olsun. Biz de tabii ki bekliyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızı. Ama şunu söylemek istiyorum herhalde AK Parti biraz sıkıştı. O bakan, bu bakan derken Cumhurbaşkanı yardımcısı derken Sayın Cumhurbaşkanımızı da getiriyorlar. Bu kadar devlet işleri varken Sayın cumhurbaşkanımızı da buraya getirme konusunda, insanların tercihini değiştirme konusunda ikna ettiler diye düşünüyorum. Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanlığı makamı ile alakalı Düzce’yi ziyaret etmesi bize onu verir ama Sayın Cumhurbaşkanımızın halkın bundan sonraki kararını değiştirebileceğim zannetmiyorum.  Çünkü Düzce ve bizler cumhurbaşkanımızı seviyoruz onda bir sıkıntı yok. AK Parti'de bir sıkıntı yok, sıkıntı adayda. Yani halkımız şu ana kadar zaten kararını verdi ama gelmesi de Düzce’ye farklı bir onur kazandırır. Bakın Düzce’ye bu kadar bakan geldi.  Cumhurbaşkanı yardımcısı geldi, Sayın Cumhurbaşkanımız geliyor. Faruk Özlü, siyaseten bu devlet büyüklerimizi kullanacağına Düzce'nin sorunlarını eğer Düzce’yi düşünüyorsa, oradan oy devşirmeye değil, Düzce'nin sorunlarını, problemlerini iletsin bu kadar büyük devlet adamlarımıza. Bu konuya Düzce'ye hizmet anlamında insin. Yani ilk önce Faruk Özlü, sayın cumhurbaşkanımıza bir dosya hazırlayıp Düzce'nin problemleri ile çözülme anlamında yardım istesin. Bugün biz seçimi kazanacağız, Faruk Özlü Düzce’yi terkedip gidecek. Ama bunda da Sayın Cumhurbaşkanımızın bu Düzce'deki aksaklıklardan haberi olsun. Şu anda AK Parti'de çok acayip bir stres var, sıkıntı var. Niye seçimi kaybettiler. Biz şu anda AK Parti ile yarışıyoruz. Üçüncü parti olan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ittifakı oyundan düşmüş. oyları %17 gözüküyor. Biz bugün AK Parti ile başabaş mücadele ediyoruz. Oyundan onlarda düşmemek için böyle siyaset atraksiyonlar yapıyorlar ama inşallah Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti seçmeni de AK Parti'ye değil sayın Faruk Özlü’ye sandıkta gereken dersi verecektir diyorum” diye konuştu.

 

 

“Herkes Kendini Bilir İnsanı Çevresi Bilir”

Erdoğan Bıyık, diğer Belediye Başkan adaylarının özel hayatı ile ilgili olarak yaymaya çalıştıkları söylentilere de sert şekilde cevap verdi. Erdoğan Bıyık bütün hayatı boyunca onuru ve kariyeri için çalıştığını belirterek, kimsenin özel hayatı ile ilgili dedikodu yapamayacağını çünkü dedikodu yapılacak bir özel hayatının olmadığını ifade etti. Erdoğan Bıyık; “ İlk önce kendilerine ve kendi geçmişlerine bakacaklar. 49 yaşındayım ve ben hayatım boyunca onurum ve kariyerim için yaşadım. Bizim yetişme tarzımızda da vardır bu. Şimdi benimle alakalı başarısız bir spor adamı, başarısız bir iş adamı, devletten şu ihaleyi aldı bu ihaleyi verdi, şuradan şunu götürdü bundan buradan bunu indirdi, Bana Kumarbaz, Alkol alıyor, bana birisinin hakkını yedi, işçisinin parasını vermedi, ticaret yaptığı şuraya buraya borçlandı, Allah'ıma binlerce şükür. Her gün şükrediyorum. Ben hala yastığa başımı koyduğum zaman rahat uyuyorum ve dinç kalkıyorum. Onların tabanda yaratmak istediği dedikoduların hepsini halkımız onların yüzüne tekrar geri vuruyor. Çünkü Ben Düzce’deyim. Şunu unutuyorlar beni Düzce’de herkes tanır. Benim Düzce'deki yaşantımı, özel hayatımı bile herkes bilir. Dedikodular benim de kulağıma geliyor. Bir yerde bir dedikodu yapıyorlar ama o dedikoduyu şamar gibi suratlarında hissediyorlar. Yazık diyorum başka bir şey demiyorum. Herkes kendini bilir insanı çevresi bilir diyorum” diye konuşarak dedikodu yapanlara tokat gibi cevap verdi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.3.2019
14:38

Her şey tamamda %17 çok az....Cumhur ittifakının oyu %70 bunu bölüşebilirsiniz....millet ittifakının oyu hiç bölünmez ...Celal kasapoğlunu hiç Saadet partisini hiç İyi partiden Sayın Ümit yılmaza verilen oyları hiç sayarsanız...biriniz diğerine yamanır seçimi alırsınız...Siz böyle chp yi İyi partiyi Ömer küçük ü hiç sayarsanız....SÜPRİZZZZZZZZZZZZZZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,72
Kuralsız


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.