Erdoğan Bıyık için oy istediler

Erdoğan Bıyık için oy istediler

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmazer, Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a destek vermek üzere Düzce’ye geldi.

 

Arzu Erdem Düzce’nin modern şehircilik anlayışı ile buluşması gerektiğine işaret ederek Bıyık için oy istedi. Yılmazer ise partinin gördüğü teveccüh doğrultusunda seçimden önce Eroğan Bıyık’ı belediye başkanı ilan ettiğini belirtti.   MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın ev sahipliğinde Erdem ve Yılmazer’in katılımıyla Turan Otelde kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. 

 

ERDEM’DEN BEKA VURGUSU

Toplantıda konuşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem beka vurgusu yaparak “Bu seçimle ilgili herkesin aklında şehirlerin emirleri seçilecek algısı oluşabilir. Ancak vatanın geleceği ve beka sorununa çözüm oluşturabilecek bir seçim. Beka sorunu yok diyenlerin darbe girişiminde verdiğimiz şehitleri inkar ettiğini düşünüyorum. Eğer 31 Mart’ta yanlış tercihler yapılırsa hainlerin belediyelere sızmasını sağlamış oluruz. Bu açıdan oyumuz bizim kaderimiz ve geleceğimiz. Herkesin bu ferasetle oy kullanmasını istiyoruz” dedi. 

 

“CİDDİ BİR MHP RÜZGARI VAR”

Düzce’de ciddi bir MHP rüzgarının estiğini belirten Erdem, her belediyede bir proje ofisinin oluşturulacağını ifade ederek “Düzce’de MHP’den yana ciddi bir rüzgar esiyor. Bu teveccühün sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Adayımız sayın Erdoğan Bıyık ve diğer adaylarımızın Düzceliler tarafından kabul görmesi, Düzce’ye bir ivme kazandıracaklarının, Düzce’nin önünü açacaklarının, engelleri kaldıracaklarının ve Düzce’yi hak ettiği noktaya getireceklerinin bir göstergesi. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Oyumuz bizim namusumuz. Biz şehrimizin geleceğini belirleyeceğiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun bugün itibariyle vatanın, milletin bekçiliğini yapacak olan adaylarımıza oy vermeleri için çağrıda bulunuyorum. Belediyelerde başkanlarımızın bir proje masası olacak ve Avrupa Birliği Hibe fonlarından yararlanabileceğimiz projeler üretilecek. Düzceliler ilave bir bütçe ile gelişecekler” diye konuştu. 

 

“DÜZCE MODERN ŞEHİRCİLİK İLE BULUŞMALI”

Bıyık’ın projelerinin Düzce’ye ivme kazandıracağını savunan Erdem şöyle devam etti: “Adayımızın, kadın akademisi, kadın emeği pazarı, evde iş gibi kadınların topluma bire bir adapte edilebileceği projeleri var. Bunlar çok önemli. Düzce nadide güzelliklere sahip bir il. Düzce’nin modern şehircilik anlayışı ile buluşması gerekiyor. Herkesin vicdanına sesleniyorum. Eksik görüyorsunuz adayımıza oy verin. Sayın Bıyık’ın projelerinin arkasındaki teminat Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’dir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütçesi Düzceliler helaldir.  Düzceli ferasetiyle, eli vicdanında, MHP’nin Türk Milletine olan sorumluluk anlayışını göz önünde bulundurarak üç hilal sancağına oyunu verecek. Biz herkesin oyuna talibiz. Bu gün MHP sancağı altında buluşma zamanı. Düzceliler MHP’yi bir fırsat tanımalı. Oylarını adaylarımıza vermeli.”

 

“1 NİSAN’DA KUTLAMA İÇİN GELECEĞİZ”

Erdem 1 Nisan’da kutlama için Düzce’ye geleceklerini söyleyerek “Düzceliler yiğittir. Eminim MHP’ye teveccühünü gösterecektir. Emin olun Erdoğan Bıyık bir dönem burada olmayacak. Uzun yıllar Düzce’ye hizmet edecek. Gençlerimiz istihdam için buradan göç etmek zorunda kalmayacaklar. Ben Erdoğan Bıyık’ın seçimi aldığını düşünüyorum. İnşallah 1 Nisan’da kutlama için Düzceliler ile buluşacağız” şeklinde açıklama yaptı. 

 

BIYIK’I BAŞKAN İLAN ETTİ

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmazer  ise Düzce’nin partiye teveccühünü gördüğünü bu sebeple seçimden önce Erdoğan Bıyık’ı belediye başkanı ilan ettiğini vurguladı.  Erdoğan Bıyık’ta ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Erdem ve Yılmazer’e teşekkür etti.  

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I TEŞKİLATA DAVET ETTİ

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, bugün Düzce’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı teşkilat binasına davet ederek  Cumhurbaşkanının ziyareti bizi korkutmaz. Bundan gurur duyarız. Kendisinin imkanı varsa teşkilatımızı ziyarete bekleriz. Saygıda da kusur etmeyiz. Cumhur ittifakı her yerde devam ediyor. Cumhur ittifakına verilen her oy bizim lehimize olacak. Ben Düzce’de MHP önderliğinde Cumhur ittifakının yüksek oy alacağı kanaatindeyim. Bu sebeple Seçmen Ak Parti’ye de MHP’ye de oy verse cumhur ittifakını desteklemiş olacak” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.