Ümit Yılmaz’dan “çaktılar” açıklaması

Ümit Yılmaz’dan “çaktılar” açıklaması

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, geçtiğimiz günlerde bir seçim çalışması sırasında “Bize çaktılar” açıklaması yaparken beden dilini de kullanması sonrasında ülke gündemine geldi. Yılmaz, beden dilini abatmış olabiliriz anca cumhur ittifakı böyle birkaç temelle bozulacak bir ittifak değildir dedi. 


AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün seçim çalışması sırasında “Düzce’ye çakılı bir çivisi olmayanlar bize karşı aday oldular” açıklamasının ardından MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’da beden dilini kullanarak “Bize çaktılar” açıklaması yaptı. Açıklamalar ülke gündeminde bir anda konuşulmaya başladı. 
Yaptığı “Çaktılar” açıklamasıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Yılmaz, “Seçimin son günlerine geldik 1 2 gün zaman kaldı. Herkesin sinirleri gergin, aşırı hassasiyet var. Açıklama ve beyanatlara dikkat etmek gerekiyor. Ondan önce sayın Faruk Özlü’nün bir açıklaması bizim adayımız yönünde “Düzce’ye çivi çakmayanların gelip karşıma aday oldular” demesi bizde planlanmamış şekilde geçmiş dönemde bazı üzerinde söylemler olan yatırımların ve yapılan işlerin üzerine açıklama yaptık. Bunu bir takım art niyetli çevreler kullanmış olabilir. Bizim art niyetimiz yok. Biz beden dilini ve işaret dilini abartmış olabiliriz. Bununla ilgili bir açıklamaydı. Cumhur ittifakı birkaç açıklamayla bozulacak, temelsiz, eyreti bir ittifak değildir. Cumhur ittifakı çok köklü temelleri olan 15 Temmuz sürecinde Yenikapı ruhuyla oluşan bir ittifaktır. Bu ülkenin beka problemi ile alakalıdır. Burada siyasi demeçler bunu çok fazla rencide etmez” dedi.

TEZCAN SOLMAZ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.3.2019
16:58

Söylediklern doğru olabilir içerik olarak.ama kadınların oldugu ortamda o el hareketleri argo tabirler Hiç yakışmadı.ailece Akpartili olarak size oy vermiştik ama bu nefret söylemlerinizden dolayı pişman olduk.seçim öncesi millet ittifakına mı çalıştınız yazık çok yazık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,67
Geri vitesci
29.3.2019
13:10

Az bile söyledi vekilimiz geri adım atmasaydı daha iyiydi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,26
düzce
29.3.2019
11:24

Eksiği var fazlası yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,55
Zeki
29.3.2019
10:08

Ak parti düzcenin her köşesine çivi çaktı yıkılan Düzce yeniden ayağa kalktı yazık ben duygusu ön planda Fındık’la yürüdün halk sevdi ama yanlış oldu gibi sanki sayın vekilim yaparsa ak parti yapar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,62
Düzceli
28.3.2019
15:36

Sayın Milletvekilim hem ağzına hem de eline sağlık. Bunlara bu kapak olur inşallah. Pişmanlık duyulacak birşey yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,86
DÜZCELİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.