Bıyık Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Bıyık Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık fabrika, kurum, ev, kahve ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu iyiden iyiye artıran Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Fibrobeton Fabrikasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Düzce Belediyesi Kültür Merkezini ve Mezarlıklar Müdürlüğünü ziyaret eden Bıyık, Tüm İşçi Emeklileri Derneği Düzce Şubesini ziyaret etti. Bıyık, emekliler derneğinde derneklere büro ve ortak konferans salonu sözü verdi.

Gündüz programını tamamlayan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Akşam programında Metek Toki’de ev ziyareti gerçekleştirdi.Akşam programını Soğancı Kavşağında bulunan kahve ziyareti ile akşam programına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, daha sonra meşale ile karşılandığı mekanda mahalle sakinlerine hitap etti.

Program sonrasında çocuklar Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’tan imza almak için birbirleriyle yarışmaları renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. 

Fevzi Çakmak Mahallesinde hasta ziyareti de gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Koçyazı Mahallesi Metek Toki’de ev ziyareti ile programını sonlandırdı.

Ev ziyaretinde programa katılan MHP Kadın Kolları üyelerinden Ayla Yılmaz’ın Başkan Adayı Erdoğan Bıyık için yazdığı şiir büyük beğeni topladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.3.2019
11:18

Erdogan bıyık başkanın 1 Nisan'da düzce belediye başkanı olacak düzce artık akp dur diyecek hizmet için mhp diyecek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,61
Düzcede degişim mhp
14.3.2019
09:42

Yerelde partiye değil adaya oy verilir. O sebepten partisine kızgın olsam da Faruk Özlü gibi geçmişte yaptığı iş ve projelere güvenerek o ve ekibine oy vereceğim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,19
Hakkı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.