Hepsi El Emeği Göz Nuru

Hepsi El Emeği Göz Nuru

Yeni yıl yaklaşırken insanlar artık birbirlerine alacakları hediyelikleri düşünmeye başladılar. Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ise yılbaşı hediyesi almak isteyenler için çeşitli ürünleri düzenleyecekleri sergi ile satışa sunacak.

Yaklaşmakta olan yeni yıl için tüm gözler hediyelik aramaya başladı. İrili ufaklı, sevdiklerine hatırlandıklarının imajını vermeyi hedefleyen hediyelikler için, Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu’nda hazırlıklar tamamlandı.

Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu’nda hemen hemen her bütçe için, irili ufaklı ama birbirinden güzel ve el emeği göz nuru ile yapılan hediyelikler hazırlandı. Okul öğrencileri için yapılan hediyelikler 21 Aralık Cumartesi günü Krempark AVM’de satışa sunulacak.

Okulun el sanatları öğretmeni Esra Demir yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Tüm Düzcelileri yılbaşı hediyelerini almadan önce 21 Aralık’ta ki sergimize davet ediyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Öğrencilerimle beraber magnetler, broşlar, masa üstü süsleri, çantalar yapıyoruz. Makrome duvar süsleri yapıyoruz hep birlikte. Önümüzdeki günlerde sergi düzenleyeceğiz ve bu ürünlerimizin hepsini orada sergileyeceğiz. Bizim atölyemiz çok geniş bir atölye. Her ürünü değerlendiriyoruz. Herkes Özel Eğitim Meslek Okuluna ziyarete gelebilir. Biz Şıralık’tayız. Herkesi bekleriz."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.