Düzceliler İçin En Uygun Minibüsler İncelendi

Düzceliler İçin En Uygun Minibüsler İncelendi

Yeni yıl ile birlikte Düzce’de yeni ulaşım planı dahilinde hayata geçirilecek olan minibüsleri, belediye tarafından tekrar edilecek olan ihale öncesi, ihaleye katılacak olan firmalar yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi tarafından ihaleye sunulan minibüsler için ihaleye gidilmiş, şartların ağır olması nedeniyle firmalar ihaleye katılmamıştı. Bunun üzerine Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile şartların tekrar düzenleneceği ve ilerleyen günlerde ihaleye gidileceği açıklanmıştı.

İhaleye katılacak olan firma yetkilileri, tekrarlanacak ihale öncesi Düzce Otogarına gelerek yeni yılla birlikte Düzce sokaklarında hizmet verecek yeni minibüsleri incelediler. Vatandaşlar için en uygun minibüsleri inceleyen yetkililer seçilecek olan minibüslerin ayrıca engelli vatandaşlar için de rahat kullanabilmesine özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.  

Belediye Özel Halk Otobüsleri İşletme Müdürü İhsan Bayraktutar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için bakıyoruz. Değişik firmalardan Düzce sokakları için hangisi en doğru olacaksa onları getiriyoruz. Firma sahipleri ile görüşüyoruz. Hangi araç daha güzel olacaksa Düzcemiz için onlara bakıyoruz. Şartnamede yer alan gibi 17+3 olarak minibüsleri değerlendiriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın rahat kullanabilmeleri için de değerlendirmelerde bulunuyoruz. İhalede şartlar biraz ağır geldiği için belediyemiz ile tekrar görüşüyoruz. Onlarda yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Tespit ettiğimiz araçlardan 136 tane olacak.”

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.