Tanal İle Aynı Safta Yer Almaktan Çekiniyorlar Mı?

Tanal İle Aynı Safta Yer Almaktan Çekiniyorlar Mı?

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal arasında Twitter üzerinden yaşanan Düzce tartışmasında, CHP Düzce İl Teşkilatı sessizliğini koruyor. Düzce’de yaşanan sorunlara teşkilat olarak tepki göstermeyen CHP Düzce İl Teşkilatının “AK Partili Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye biat mı ediyor?” sorusu kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Son günlerde Düzce gündemini meşgul eden, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal’ın Düzce tartışması yerel ve ulusal basında yer aldı. Birçok isim konuyla ilgili görüşlerini dile getirirken, CHP Düzce İl Teşkilatının konuya sessiz kalması ise dikkatleri üzerine çekti.

CHP Düzce teşkilatının, partidaşı olan Vekil Mahmut Tanal ile aynı safta yer almamaya çalışması ise AK Partili Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye biat ediyor gibi tavır alması partililer tarafından tepki çekiyor.

İlerleyen günlerde partili isimlerin konuyla ilgili nasıl bir davranış sergileyeceği ise merak konusu oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.01.2020
18:56

Onlar ulusal gündemle ilgili yoygoyları paylaşmakla meşgul! Bunu da muhalefet sayıyorlar! Tabi vatandaş bunlar yer mi? Yemez! Yemediği de ortada.. Onların Düzce gibi memleket gibi bir dertleri de yok! Kişisel menfaat çıkar peşindeler! Düzce’deki bu kötü yönetimde, çekilen her acıda, yenilen her yetim hakkında hepsinin payları, mesuliyetleri var! Suça ortaklar! Yüreğin yoksa, becerin yoksa, heyecanın yoksa, çekil kardeşim! Yenilerin gelmesine izin ver! Ne kadar tipi tip varsa ne kadar içi geçmiş tip varsa parti yönetiminde! İş yapmak isteyenleri de kaçırıyorlar! Sayın Tanal’dan allah razı olsun o da olmasa vay halimize! O da olmasa zaten Düzce tam bir çiftlik! İktidar tarafının tüm beceriksizliğine ve kötü yönetimine rağmen Düzce’de ana muhalefet partisinin hala Düzce’de bir varlık gösterememesi de zaten bunu kanıtlıyor mu? Parti genel merkezi bu gerçeği ne zaman görecek! Daha ne olması gerekiyor! Düzce’de gerçekten bir başarı bekleniyorsa tamamının parti kurullarından, yönetimlerinden temizlenmesi gerekiyor! Onlar bilmese de Düzce halkı Tanal’ın kıymetini bilir, biliyor da! Baksanıza Anketlerde ve gönüllerde zirvede!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,41
Gerçek Kişi
7.01.2020
16:34

Vali bellli belediye başkanı belli ISTANBUL nere DÜZCE nere burdaki yetkililer görevimizi yapmıyoruz derlerse seçime gidilir polemiğe değil o kadar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,90
Vatandas
7.01.2020
16:30

Duzceyi bilsene yazar ortalık karıştırıldığı alenen ortada Duzceye sunulmak istenen hizmetler ya birilerinin hesabına gelmiyor yada bedavaya Düzceden geçinmeye çalışılıyor.tanal manal işi değil Düzce hakettiği huzuru istiyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,96
Vatandas
7.01.2020
13:44

BU İŞ ŞUNU GÖSTERDİKİ TANAL DÜZCEYİ ÇOK İYİ BİLİYOR VE TANIYOR HER KONUYA HAKİM CHP DÜZCE GİBİ PISIRIK SİYASET YAPMIYOR AYRICA AKP VEKİLLER 4 SAYF DÜZCE İÇİ YAZI YAZABİLİRLERMİ ÖZELLİKLE FAHRİ BEY

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,91
ESKİ REİSCİ
7.01.2020
13:16

Aklı selim düşünen herkes, Faruk Özlü'nün yanında olur. Bu memlekette en son Faruk Özlü hakkında konuşulması gerekir. Sen Faruk Özlü' yü degil de beraber yol yürüdüğünüz kendisini örnek gösterdiğin Keleş'i konuş.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,29
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.