Düzce Mutluluktan Uçuyor

Düzce Mutluluktan Uçuyor

Türkiye İstatistik Kurumu’nun paylaştığı verilere göre Düzce en mutlu iller arasında 7.sırada yerini aldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Karamsarlık üretmekten başka hiçbir meziyeti olmayan müzmin muhalefete duyurulur” diyerek muhalefete sitemde bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu bu kez Türkiye’nin en mutlu şehirlerini araştırdı ve sonuçlara göre en mutlu olan 10 şehri açıkladı. En mutlu şehirler arasında Düzce ise yüzde 72,77’lik oranla 7. sırada yerini aldı.

TÜİK’in açıkladığı verilere göre 74 ili geride bırakan ve Sinop, Afyonkarahisar, Bayburt, Kırıkkale, Kütahya ve Çankırı’nın ardından 7. sıraya yerleşen Düzce hakkında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Başkan Özlü açıklamasında muhalefete sitemde bulunarak “Sınırları içinde birçok doğal güzellik barındıran Düzcemiz en mutlu şehirler araştırmasında 7. sırada. Sürekli dedikodu ve karamsarlık üretmekten başka hiçbir meziyeti olmayan müzmin muhalefete duyurulur.” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA-S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.02.2020
14:40

Biz sanki körüz Düzce sokaklarında bir tane gülen bırakın tebessüm edeninsan yok insanlar ekonomik sokıntıdan sersem tavuk gibi çırpınıyor ysptığınız habere bak sanki a haber

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,60
Ağam bizle eğlenir
24.02.2020
14:39

Ak patyi yönetimine sorsalarbusonuççıkmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,30
Kime sormuşlar
24.02.2020
11:48

Başkan mı yaptırmış bu anketi başka türlü inandırıcı olmuyor çünkü sonuç. KOMİK

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,83
Mutlu Düzceli
24.02.2020
10:58

Şırnak'ı geçtiysek güzel

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,79
İsminiz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.