SEÇ-AL'da Bahar Kampanyası Başladı

SEÇ-AL'da Bahar Kampanyası Başladı

Türkiye’nin hem ucuz hem de kaliteli kuruyemiş, bakliyat, baharat ve şekerleme mağazası Seç-Al’da bahar kampanyası başladı.

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte bahar kampanyası başladığını belirten SEÇ-AL Düzce Mağaza Sorumlusu Selçuk Savaş, en uygun fiyatları ürünlerin müşteriler için hazır olduğunu dile getirdi.

Türkiye’de 50’den fazla mağazasıyla yerli üretim kuruyemiş, bakliyat ve şekerleme ürünlerini tüketiciyle buluşturan Seç-Al mağazasında uygun fiyatlı ürünler müşterilerini bekliyor. 

Dileyen müşterinin dilediği kadar alışveriş yapabildiği Seç Al mağazasında tarladan sofraya sloganı ile en taze ve lezzetli ürünler ilk elden ucuz fiyatlarıyla müşterilerinin hizmetine sunuluyor.

"Yaz geldi bizde bahar kampanyası başlattık"

Kaliteli ve taze ürünleri tüketicisiyle buluşturan SEÇ-AL Düzce Mağaza Sorumlusu Selçuk Savaş yaptığı açıklamada kampanyayla ilgili şunları söyledi:

“Yaz geldi bizde bahar kampanyası başlattık. Fiyatlarımız maliyet fiyatları şeklinde. Tüketiciden direkt halka sunduğumuz fiyatlar. Müşterilerimiz piyasada bulamayacağı fiyatlara çok uygun ürünler almaktalar.  Bakliyat ürünlerinde kampanyalarımız var.”

"Düğün sezonu başladı kuruyemişe rağbet arttı"

Yaz aylarında düğün sezonunun başlamasıyla şekerleme ve kuruyemişe olan ilginin arttığına dikkat çeken mağaza sorumlusu Savaş, şunları söyledi:

“Şekerleme gruplarında da indirimlerimiz var. Yazın biliyorsunuz düğün sezonu başladı. Kuruyemişlerde de yine aynı şekilde indirimlerimiz var. Özellikle nişan, söz yapacaklar için fiyatlar cazip hale geliyor. Şu anda en çok kuruyemişler talep görüyor. Dediğim gibi düğün sezonu başladı. Müşterilerimiz misafirlerine ikram etmek için kuruyemiş tercih ediyor.”

"Ürünler kapalı bir kapta saklanmalı"

Ürünlerin uzun ömürlü saklanabilmesi için müşterilere önerilerde bulunan Savaş son olarak şunları söyledi:

“Düzce nemli bir bölge olduğu için aldıkları çerezleri kapalı bir kabın içinde saklamalarını öneriyorum vatandaşlarımıza. Ürünler hava alınca nemden dolayı bozulmaya başlıyor. Genelde ürün alan müşterilerimize bu tavsiyelerde bulunuyoruz.”

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.