Levent Ozan Açıklamalarda Bulundu

Levent Ozan Açıklamalarda Bulundu

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ozan, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programına konuk oldu. Ozan, 6 Kasım 2019’da Gökhan Kapoğlu başkanlığında devralınan Düzcespor’un borcunun yaklaşık 5 milyon TL olduğunu bunun dışında ise hukuki yönden devam eden ve tespitini yapmaya çalıştığımız diğer borçlar var.

Düzce TV ekranlarında her hafta seyircisiyle buluşan Spor Sayfası programının konuğu Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ozan oldu.

Düzcespor Kulübü’nün mevcut borcunun 5 milyon TL olduğunu açıklayan Levent Ozan, yeni dönem için oluşturulan mali plan çerçevesinde, bir yandan önceki dönem borçları ödeyerek azaltmak diğer yandan ise mevcut borçların düzenli bir şekilde ödenmesi  için çaba gösterdiklerini belirtti.

Mali, Sosyal ve İdari Yapılanma Planı

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ozan, yeni dönemde Düzcespor’a katkı sağlamak amacıyla oluşturulan mali, sosyal ve idari yapılanma planlarını şu ifadelerle açıkladı:

“Yeni dönemde neler yapacağız? 3 ana başlık altında ben bunları toparladım. Birincisi idari yapılanma dedik. İkincisi mali ve finans yapılanması. Üçüncü ise sosyal yapılanma şeklinde. İdari yapılanmada Düzcespor’un daha önceki dönemliyle ilgili de yapılanlar var. Daha sonra eksik kalanlar var. Bunlarla ilgili hem tüzük hem şirketleşme yapıldıktan sonra bunların ne gibi faydası olabilir, neler yapılabilir bunların hepsinin çalışmalarını başlattık. Mali ve finans yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımızda yüzde 90 seviyelerine geldik.”

“Mevcut Borç 5 Milyon TL”

Geçtiğimiz aylarda Gökhan Kapoğlu yönetimine geçen Düzcespor’un mevcut borcunun 5 milyon TL olduğunu belirten Ozan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yeni yönetim göreve geldiğinde 6 Kasım 2019 Genel Kurul itibariyle biz nasıl bir Düzcespor Kulübünü nasıl bir mali yapı aldık? Bunu da 3 ana başlık halinde açıklayayım çünkü daha anlaşılabilir olacaktır.  1.si resmi kurumlara olan borçlarımız, 2.si futbolcu, teknik kadro ve personele olan borcumuz ve 3.sü de ticari borçlarımız yani tedarikçilerimiz ve muhtelif diğer borçlarımız şeklinde bölümlendirdik.

Biz göreve geldiğimizde resmi kurumlara olan 1 milyon 32 bin 245.46 TL, futbolcu teknik kadro ve personele olan borçlarımız 2 milyon 986 bin 638 TL, ticari borçlar ve diğer muhtelif borçlarımız ise 912 bin 998.78 TL. Yani toplamda 4 milyon 931 bin TL bir borçla kulübü devralmış bulunmaktayız.

Şimdi tabii kulübü bu şekilde devraldığımızda daha önceki dönemlerden halen hem SGK’dan gelen hem de diğer tedarikçilerden gelen bilmediğimiz sonradan ilave edilebilecek borçlarda var. Bunları da tespit etmeye çalışıyoruz. Hukukta olan icrada olan çok eski futbolcularız var mesela. 87 yılında oynamış, 90 yılında oynamış futbolcularımız dava etmişler. Tabii dava edince oradan gelen bunlara ilave, mevcut 5 milyon TL’nin de üzerine çıkacak bir durum ortaya çıkıyor. Onlarda geldiğinde hakikaten 5 milyonun üstünde bir rakamla biz şu an Düzcespor Kulübü’nü devralmış bulunuyoruz.”

“Futbolculara 500 Bin TL Prim Verildi”

Kapoğlu yönetimindeki Düzcespor’da futbolculara bugüne kadar 500 bin TL prim verildiğine açıklamasında yer veren Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ozan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Göreve geldiğimiz günden beri futbolcularımıza primleri veriliyor. Konuyla ilgili başkanımız da çok özveride bulunuyor. Bunlarla ilgili de aşağı yukarı 450-500 bin liraya yakın bir ödeme yapıldı. Borçlarımızı mümkün olduğunda bundan sonraki süreçte hedefimiz bu borçları bir şekilde yapılandırma yaparak ilave borç getirmeden bu borçları ödeyip, aynı zamanda tabii bunlar kolay olmuyor çünkü  hem bu borçları düşüreceksiniz hem bir yandan güncel ödemeleriniz var onları yapacaksınız hem de sportif bir başarı elde edilecek fakat bu kolay bir süreç değil. Bu yüzden ben bütün yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Hakikaten zor bir görev üstlenildi. Herkesin elinden gelen gayreti gösterdiğini görüyorum da. İnşallah başaracağız diye düşünüyorum.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.