Başıboş Araziler Tehlike Saçıyor!

Başıboş Araziler Tehlike Saçıyor!

Şehir merkezindeki araziler tehlike saçmaya devam ediyor. Türkiye Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce can kaybına neden olan yeni tip korona virüs (COVİD-19) salgını ile mücadele etmeye çalışırken Düzce’de başıboş arsa ve araziler mikrop saçmaya devam ediyor. Pislik yuvası haline gelen bu arsa ve arazilerin neden bakımının yapılmadığı ise merak ediliyor.

Dünya ve Türkiye yeni tip korona virüs COVİD-19 ile mücadele ederken uzmanlar ise salgınla mücadele de kişisel ve ortam temizliğinin önemini sık sık vurguluyorlar.

Düzce’de de dezenfektan çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Ancak şehir merkezinde 1999 depreminden sonra yıkılan binaların boş kalan arazi ve arsaları yapılan dezenfektan çalışmalarına gölge düşürüyor.

Boş arazi ve arsalar pislik yuvası olurken hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden oluyor. Adeta katı atık deposunu andıran arazilerin etrafındaki evlerde oturan ve esnaflık yapan vatandaşlar ise4 durumdan şikâyetçi olurken, pislik yuvası olan arazilerin neden temizlenmediğine ise anlam veremediklerini dile getiriyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.04.2020
22:10

Belediye başkanımıza mesaj yazdım,muhtarımızın bilgisi var,beyaz masa haberdar,ama hala netice yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%40,87
Tanju salmak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.