Yeni Otopark 138 Araçlık Olacak

Atatürk Devlet Hastanesinde Yeni Otopark 138 Araçlık Olacak

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, hastanenin hemen yanına yapılan yani otoparkın 138 araç kapasiteli olacağını ve hava şartları elverdiği sürece en kısa zamanda tamamlanacağını bildirdi.

 

Atatürk Devlet Hastanesi açıldığı günden bu yana süregelen otopark sorunu için geçtiğimiz günlerde adım atılmıştı. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, otopark alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, “ uzun zamandan beri hastanemizde otopark sorunu ile ilgili sık sık şikayetler alıyorduk. Belirli saatlerde yoğunluk oluyordu, onu  tespit ettik. Hastanemizin hemen yan tarafında 7 dönüm bir alan vardı. Bu alanla ilgili çalışma ve proje başlattık. Yaklaşık138 aracın park edebileceği bir otopark yapım işine başladık. Valimizin koordinasyonunda belediyemizin desteği ile gerçekleştiriyoruz. İl özel idaremizde çok önemli katkı sağlıyor.” Dedi.

Hastanenin içinden otoparka geçiş sağlanacağını da söyleyen Yılmaz, yakın mesafe olmasının da avantaj sağlayacağını, aynı zamanda sağlıklı hayat merkezinin de otopark sorununun çözüleceğini dile getirdi.

 

Otoparkın tamamlanma süresi ile ilgili de konuşan Yılmaz, “ Planlamalarımız var tabi toprağın kaldırılması ve zemin çalışmaları hava muhalefetiyle de ilgili olarak değişkenlik arz edebilmekte. Mümkün olan en kısa zamanda bu otoparkı faal hale getirmek istiyoruz. “ şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.